Νίκος Ζόμπολας – Δήλωση προσωπικής στήριξης στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για το συμφέρον της πόλης

Θέλω να δηλώσω την προσωπική στήριξη μου, ως νέο-εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, στον εκλεγμένο δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, θα προσπαθήσω να διευκολύνω το έργο του από 1/9/2019 στο νέο ΔΣ, στα πλαίσια της απλής αναλογικής και για το συμφέρον της πόλης μας, βεβαίως πάντα με κριτική σκέψη και προσωπική γνώμη και ψήφο. Θα είμαι θετικός σε οτιδήποτε θα πηγαίνει μπροστά την πόλη μας και εναντίον, αντίστοιχα, σε ότι μας κρατάει πίσω ή καθηλωμένους σε απραξία. Η απλή αναλογική είναι κάτι νέο και θα αξιολογηθεί στην πράξη.

Η δημόσια αυτή δήλωση μου δεν έχει να κάνει με προσωπικές επιδιώξεις ή αξιώματα και ουδεμία συζήτηση έχω κάνει με οποιονδήποτε.

Η τοποθέτηση μου αυτή είναι προσωπική και ίδια με την δημόσια τοποθέτηση μου σε όλα τα μέλη της παράταξης μας ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, στην συνάντηση μας στις 27/5, την επόμενη μέρα των εκλογών του 1ου γύρου.

Η παράταξη μας δε, η οποία έλαβε ποσοστό χαμηλότερο των προσδοκιών μας, θεωρώ ότι θα αξιολογηθεί και θα συζητηθεί η πορεία της σύντομα ενώπιον των μελών της συνολικά.

Έχω συνέπεια, ήθος και συνέχεια παντού, στο επάγγελμα μου και θα πορευτώ έτσι και στην ενασχόληση μου με τα κοινά στον δήμο Αγίας Παρασκευής.

Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω και ένα πελώριο ευχαριστώ σε όσους με εξέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, ακόμη και στους υπόλοιπους που θα ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν.

Με εκτίμηση,

Ν.ΖΟΜΠΟΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ