Υποδοχή νέων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου από τις Μαθητικές Κοινότητες του Pierce

Οι Μαθητικές Κοινότητες Γυμνασίου και Λυκείου του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος οργανώνουν υποδοχή – καλωσόρισμα των νέων μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Η υποδοχή των νέων μαθητών του Λυκείου και του ΙΒ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, στις 11:00, στο Θέατρο του Pierce. Στην εκδήλωση θα δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές μας να γνωρίσουν τον Καθηγητή – Σύμβουλο του τμήματός τους και να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Λυκείου ή του ΙΒ, αντίστοιχα. Θα συναντήσουν τους συμμαθητές τους, καθώς και μέλη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, θα ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αφορούν τη μαθητική ζωή και θα γνωρίσουν την αίθουσα διδασκαλίας του τμήματός τους.

Η υποδοχή των νέων μαθητών των τάξεων του Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:30, στο Θέατρο του Σχολείου μας, όπου οι νέοι μαθητές και οι Γονείς τους θα γνωρίσουν τον Πρόεδρο του Κολλεγίου, τον Γενικό Διευθυντή του Pierce και τα μέλη της Διεύθυνσης Γυμνασίου. Οι μαθητές θα γνωρίσουν, επίσης, τον Καθηγητή/τρια Σύμβουλο του τμήματός τους και τους συμμαθητές τους και, στη συνέχεια, θα περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου για να καταλήξουν στις αίθουσες διδασκαλίας, όπου θα παραλάβουν φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια που τα παιδιά θα βρίσκονται στις τάξεις με τους Καθηγητές τους (19:30 – 20:30), η Σύμβουλος Ψυχολόγος του Σχολείου, Δρ. Νεκταρία Γληνού, θα ενημερώσει τους Γονείς, στο Θέατρο, για την «Ομαλή μετάβαση των μαθητών στο νέο σχολικό περιβάλλον».

Πιστεύουμε ότι παρόμοιες συναντήσεις συμβάλλουν καθοριστικά στην ευκολότερη προσαρμογή των νέων μαθητών στη σχολική κοινότητα και με χαρά θα σας καλωσορίσουμε, μαθητές και Γονείς, στην οικογένεια του Κολλεγίου.

Καλή νέα σχολική χρονιά!