Νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ΑΕΑΠ ο Παναγιώτης Τζωρτζωνάς

Ο 29χρονος Παναγιώτης Τζωρτζωνάς είναι άλλη μια μεταγραφή για την ανδρική ομάδα της ΑΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προερχόμενος από τον ΚΡΟΝΟ Αγίων Αναργύρων.

Ο Παναγιώτης είναι Κεντρικός με ύψος 1,85 και μεγάλη αθλητική εμπειρία. Ξεκίνησε την αθλητική του πορεία στην Θεσσαλονίκη το 2004.  Έως το 2008 αγωνιζόταν σε ομάδες της συμπρωτεύουσας (ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, ΑΕΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ και ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ).

Το 2012 συνέχισε σε ομάδες της Αθήνας και συγκεκριμένα στη ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, στην ΠΑΛΛΗΝΗ, στους ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ, στον ΙΩΝΙΚΟ Ν. Φιλαδελφείας, και στον ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.

Ο Παναγιώτης Τζωρτζωνάς έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις στο βιογραφικό του.  Το 2007 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Παίδων με την ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.  Το 2014 αγωνιζόμενος με την ομάδα της ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ κατέκτησε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ ενώ την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στην Α2 Ανδρών με την ομάδα της ΠΑΛΛΗΝΗΣ.  Ο Παναγιώτης είναι επίσης παίκτης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY της Ελληνικής Αστυνομίας και έχει συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών το 2017.