Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο επικεφαλής της “Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή”, Γιώργος Οικονόμου

Η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” και δημοτικού συμβούλου, κ. Γιώργου Οικονόμου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη 19/9/2019. Η παράταξη απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου.

Με λόγο κατανοητό και πειστικό ο επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή Γιώργος Οικονόμου απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και των δημοτών κατά την χθεσινή συνέντευξη Tύπου, στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής. Στην εισαγωγική του ομιλία έδωσε το στίγμα της παράταξης και δεσμεύτηκε για εποικοδομητική αντιπολίτευση. Έριξε φως σε γεγονότα και περιστατικά που αφορούν στο διάστημα προ των εκλογών καθώς και στο κρίσιμο διάστημα πριν τη δεύτερη Κυριακή. 

Απάντησε αναλυτικά για όλα τα παραπάνω, για συμφωνίες προγραμματικής σύγκλισης και συνδιοίκησης που δεν τηρήθηκαν ,για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη μας όπως η διαχείριση των στερεών αποβλήτων, η ανάπλαση της πλατείας του Άη Γιάννη, για τα λάθη και τις παραλείψεις διαχρονικά στην διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, για τις αδυναμίες της σημερινής διοίκησης και πολλά άλλα. Έδωσε βαρύτητα σε θέματα χρηστής διοίκησης και διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου. ’’Έχω αφήσει την κομματική μου ταυτότητα στην άκρη, δεν θ αφήσω τίποτε στην τύχη, θα ελέγχουμε και θα ενημερώνουμε τους πάντες, κανείς δεν θα κάνει πλιάτσικο στον Δήμο και στα νομικά του πρόσωπα και θα κάνω τα πάντα ώστε να αποκατασταθεί η περιουσία του Δήμου’’ τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου. Συνεχάρη τα στελέχη του, που έμειναν πιστά σε αρχές και αξίες και δεν υπέκυψαν σε ανέντιμες προτάσεις ανεξαρτητοποίησης με αντάλλαγμα έμμισθες θέσεις ευθύνης και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως κάθε μέρα η Νέα Αρχή κερδίζει την εμπιστοσύνη των δημοτών και προανήγγειλε νέες προσχωρήσεις στελεχών.

Παραβρέθηκαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Τιμολέων Κωστόπουλος, Βάνα Νικολακοπούλου, Δημήτρης Ρέγας, Δημήτρης Κονταξής, ο οργανωτικός Γραμματέας της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή Στέφανος Νικήτας Σταματελόπουλος (Νικηταράς) και πολλά στελέχη. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Γιάννα Αναστασιάδου επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Νέας Αρχής.