Επιστολή από τον πρ. Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, προς την ιστοσελίδα μας και σχετική διευκρίνιση του APimages

Την ακόλουθη επιστολή έλαβε το aparaskevi-images.gr από τον πρ. Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, μετά τη δημοσίευση άρθρου μας όπου παρουσιάζονταν τα φετινά προγράμματα του Οργανισμού. Δημοσιεύουμε την επιστολή αυτούσια και ακολουθεί διευκρινιστικό σχόλιο της ιστοσελίδας μας.

Κύριοι,

Στην ιστοσελίδα σας με το δ.τ. APARASKEVI-IMAGES και υπό τον τίτλο «Πολιτιστικές και Αθλητικές δράσεις του ΠΑΟΔΑΠ – Διανεμήθηκε το έντυπο με όλα τα προγράμματα (Δείτε τα αναλυτικά)» δημοσιεύετε/αι από την 24.9.2019 ολόκληρο το άνω Πρόγραμμα.

Σας συγχαίρω για τη βελτιωτική μεταβολή υπέρ των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερώνονται εγκύρως και εγκαίρως για δημοτικές δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού.

Εν τούτοις, στην εκ μέρους σας εισαγωγική παρουσίαση του, εχει εμφιλοχωρήσει ανακρίβεια, την οποία παρακαλώ να διορθώσετε, με τη δημοσίευση του παρόντος.

Συγκεκριμένα, αναφέρετε/αι ότι «..Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το πρόγραμμα του ΠΑΟΔΑΠ βγήκε και διανέμεται έγκαιρα, αντίθετα από τα τελευταία 4 χρόνια που παρατηρούνταν καθυστέρηση 3-4 μηνών, ενώ πέρυσι δεν μοιράστηκε καθόλου».

Κατόπιν αυτού, σας ενημερώνω ότι

  1. Η δημιουργία, εκτύπωση και διανομή του άνω Προγράμματος, τέλη Σεπτεμβρίου ε.ε., κατέστη εφικτή εξαιτίας της κατά το δυνατόν άψογης λειτουργίας του Οργανισμού και της έγκαιρης –ήδη προ των δημοτικών εκλογών Μαΐου 2019- προετοιμασίας του, σε πλήρη αντίθεση με την κατάσταση που παρελήφθη τον Σεπτέμβριο 2014 από την τότε διοίκηση μας.  
  2. Όλες τις χρονιές από το Σεπτέμβριο 2014 και εντεύθεν το αντίστοιχο έντυπο διενέμετο εγκαίρως, ήτοι η διανομή του ξεκινούσε κατά τον χρόνο που ξεκίνησε και το φετινό και διαρκούσε καθόλο το ετος και 
  3. Πέρυσι, δηλαδή για την περίοδο 2018-2019, το αντίστοιχο έντυπο του Οργανισμού, το οποίο επισυνάπτεται και του οποίου το αισθητικό επίπεδο και η πληρότητα αβίαστα συγκρίνεται, είχε διανεμηθεί και διαρκώς διενέμετο κανονικότατα σε όλη την πόλη (δημαρχείο, δημοτικά καταστήματα, αθλητικά κέντρα, ωδείο, εργαστήρια τέχνης, κιν/φος κλπ), όπως είναι γνωστό τοις πάσι.

Τέλος, με την ευκαιρία, σας γνωρίζω ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση, με την ειδική βαρύτητα που επιβάλλει η δημαρχιακή θητεία μας (2014-2019) αλλά και η ισάριθμη με τη δημοτική ομάδα διοίκησης συμμετοχή μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο, δεν πρόκειται να στραφούμε εναντίον του Οργανισμού, όπως δυστυχώς συνέβη επανειλημμένα κατά το παρελθόν.-     

Στη διάθεση σας.

Αγία Παρασκευή, 25η Σεπτεμβρίου 2019

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Α.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

«ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ»

τ. Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ (2014-2019)

.

Σημείωση του aparaskevi-images.gr: Μετά την ανωτέρω επιστολή που λάβαμε από τον κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, που αφορά δημοσίευμά μας για το φυλλάδιο του προγράμματος του ΠΑΟΔΑΠ, έχουμε να σχολιάσουμε το εξής: Παρότι οι πληροφορίες που είχαμε από έγκυρες πηγές ότι τα προηγούμενα χρόνια τα φυλλάδια μοιράζονταν πολύ αργότερα, δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τον κ. Παπαμιχαήλ ότι μοιράζονταν το ίδιο έγκαιρα. Τόσο ο ίδιος, όσο κι εμείς και οι δημότες γνωρίζουμε την πραγματικότητα.