Η 𝐒𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐑𝐮𝐧𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐓𝐞𝐚𝐦 κάνει τον «Γύρο της Πάρνηθας» και συμμετέχει στο «𝐏𝐞𝐝𝐢𝐨𝐧 𝐀𝐫𝐞𝐨𝐬 𝐏𝐚𝐫𝐤𝐑𝐮𝐧» και στο «𝐆𝐫𝐞𝐞𝐜𝐞 𝐑𝐚𝐜𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐭𝐡𝐞 𝐂𝐮𝐫𝐞».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η δρομική ομάδα Santa Running Team του Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής – ΑΣΑΠ – Santa Athletic Club έλαβε μέρος σε 2 αγώνες δρόμου οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε κοινωνικό και φιλανθρωπικό πλαίσιο εντός της Αθήνας αλλά και στην ορεινή διαδρομή του «Γύρου της Πάρνηθας».

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 14 αθλητές του σωματείου έτρεξαν την διαδρομή των 5 χλμ. του δεύτερου αγώνα της διοργάνωσης Park Run Series στο Πεδίον του Άρεως με σκοπό την υποστήριξη ατόμων με νευρομυικά και κινητικά προβλήματα όπως το σωματείο MDA Hellas. Ειδικότερα, 7ος στην γενική κατάταξη στο σύνολο των 198 αθλητών τερμάτισε ο προπονητής της Santa Running Team Σηφης Κελαιδης με χρόνο 20:20 ενώ 5η στην κατηγορία γυναικών τερμάτισε η Anna Polyzou – Άννα Πολύζου με χρόνο 25:33

Στον 11ο αγώνα Race for the Cure της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου με διοργανωτή τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» 20 αθλητές της Santa Running Team έτρεξαν την διαδρομή των 5 χλμ. και συμμετείχαν στο περιπατητική διαδρομή των 2 χλμ. αλλά και στην παράλληλη διαδρομή των 10 χλμ. του

Τέλος, στον 36ο «Γύρο της Πάρνηθας» που διεξήχθη επίσης την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 4 αθλητές της Santa Running Team, οι κυριακοσ σπυριδακος, Νικόλαος Κατσαρός, Γεώργιος Αρνοκούρος και ο 14χρονος Αριστείδης Κατσαρός έλαβαν μέρος και τερμάτισαν με επιτυχία την διαδρομή των 17 χιλιομέτρων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και ειδικότερα στον μικρό Αρίστο της παρέας!