Αγωνιστική δράση 6/10 Οκτωβρίου 2019 απο την ομάδα Α.Σ.Α.Π.

«Αγώνες Ιστορικής Μνήμης», «Γειτονιές των Μικρασιατικών προσφύγων» και 2 ακόμη ημιμαραθώνιοι για τη SantaRunningTeam

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 η ομάδα SantaRunningTeam του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής – Α.Σ.Α.Π. έτρεξε για τις «χαμένες πατρίδες» στην 5ηδιοργάνωση ιστορικής χροιάς στη Νέα Σμύρνηαλλά και στις «Γειτονιές των μικρασιατικών προσφύγων» στη Ν. Ιωνίαοπού κατακτήσαμε τη 2η θέση στην κατηγορία των Γυναικών.Αθλητές της ομάδας συμμετείχαν όμως και στον «20ο Ημιμαραθώνιο Άκτιος Δρόμος» ενώ ο προπονητής μας Σήφης Κελαϊδής βρέθηκε στην Κρήτη για τον Ημιμαραθώνιο του Ηρακλείου.

Στον μεγαλειώδη δρομικό Αγώνα Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης της Κυριακής που διοργάνωσε  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνηςσε συνεργασία με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ, τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων του Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕEΣ) και υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του αθλητικού σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ)συμμετείχαν χιλιάδες δρομείς που τερμάτισαν με πολλές διακρίσεις.

Δώδεκα μέλη της SantaRunningTeam μας εκπροσώπησαν στη λαμπερή αυτή αγωνιστική διοργάνωση τρέχοντας τις διαδρομές των 10 και 5 χιλιομέτρωναποκλειστικά επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου. Συγκεκριμένα, στο αγώνισμα των 5 χλμ.  τερμάτισε στην 10η θέση της γενικής κατάταξηςανδρών στο σύνολο 1138 αθλητών ο Βασίλειος Τσιμόγιαννης με χρόνο 20:54. Στις γυναίκες η Άννα Πολύζου τερμάτισε 2η στην ηλικιακή της κατηγορία και 11η στη γενική κατάταξη γυναικών. Στο αγώνισμα των 10χλμ. σημαντική ήταν η 4η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού.

5ος Αγώνας Δρόμου «Γειτονιές των μικρασιατικών προσφύγων»

Στον 5ο κατά σειρά αγώνα δρόμου των 10 χλμ.  αφιερωμένο στους πρόσφυγες της μικρασιατικής καταστροφής που εγκαταστάθηκαν στη Ν. Ιωνία έτρεξαν 4αθλητές της ομάδας του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής.Σημειώνονται η 2η θέση στην κατηγορίατων γυναικών της Διαμαντέας Ρόνης με χρόνο τερματισμού 44:43 αλλά και η 5η θέση της Jafari Seddigheh στην ηλικιακή της κατηγορίαμε χρόνο 56:13.

5ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης, που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ, όπου συνέρρευσαν και αγωνίστηκαν 760 αθλητές για το σώμα και το πνεύμα! Στην όμορφη και σημαντική τα τελευταία χρόνια αυτή γιορτή δρόμου έλαβαν μέρος 2 μέλη της SantaRunningTeam με τον προπονητή της ομάδαςΣήφηΚελαΐδη να δείχνει  για άλλη μια φορά τη δυναμική του παρουσία κατακτώντας την 8η θέση στην ηλικιακή κατηγορία στο σύνολο των 100 δρομέων σημειώνοντας χρόνο 1:39:31!

20ος Άκτιος Δρόμος

Στην Άκτιο βρέθηκαν 2 μέλη της SantaRunningTeam, ο Γεώργιος Νικολακόπουλος και ο Σταύρος Ουραήλογλου, οι οποίοι εκπροσώπησαν την ομάδα μας στον 20οΆκτιο Δρόμο στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου των 21χλμ εκτελώντας επιτυχώς την  ιστορική αυτή διαδρομή τερματίζοντας στη Βόνιτσα.