Ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός σύμβουλος στο Β/Τ, Βασίλης Γιαννακόπουλος – «Βόμβα» στα θεμέλια του Γιάννη Σγουρού

Με την ακόλουθη δήλωση ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, που εξελέγη πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός σύμβουλος στον B/T, ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού. Να σημειώσουμε ότι μαζί με τον κ. Γιαννακόπουλο αποχώρησαν η κ. Κατερίνα Αδαμοπούλου και ο κ. Θανάσης Βαθυώτης.

Βασίλης Γιαννακόπουλος: «Συμμετείχα πριν 4 μήνες στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» όπου λάβαμε ένα σημαντικό αριθμό ψήφων, αλλά και ένα υψηλό ποσοστό που θα μας επέτρεπε να έχουμε λόγο, αλλά και ουσιαστικό ρόλο στις αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, ειδικά με την εφαρμογή του εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής.

Την εμπιστοσύνη των πολιτών οφείλαμε ως παράταξη να την τιμήσουμε λειτουργώντας σε εσωτερικό επίπεδο συλλογικά με δημοκρατικές διαδικασίε,ς λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις και τις απόψεις όλων των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων.

Δυστυχώς στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τις εκλογές μέχρι σήμερα τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει γίνει.

Σεβόμενος την εμπιστοσύνη των πολιτών αλλά και την συλλογική δημοκρατική 25ετη μου διαδρομή στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ από την παράταξη και να συμβάλλω θετικά στα μεγάλα ζητήματα της Περιφέρειας μας.»