Με χαρούμενες παιδικές φωνές και ευχές για καλή σχολική χρονιά έγιναν οι αγιασμοί στους ΠΑΙΣΔΑΠ

Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα και με παιδικές φωνούλες και γέλια να αιωρούνται στον αέρα πραγματοποιήθηκαν και φέτος, όπως είχε προγραμματιστεί, οι αγιασμοί στους νηπιακούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Μια ευλογημένη σχολική χρονιά ξεκίνησε στους παιδικούς σταθμούς που κατά γενική ομολογία κρατούν ψηλά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι γονείς μαζί με τα παιδάκια που θα φιλοξενηθούν δέχτηκαν τις ευχές των ιερέων. Ευχές δόθηκαν και στους εκπαιδευτικούς για να έχουν ψυχική δύναμη και να προσφέρουν αγάπη στους λιλιπούτιους μαθητές.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς καλωσόρισε τα παιδιά και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με πρόοδο και υγεία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι εργαζόμενοι των ΠΑΙΣΔΑΠ και διαβεβαίωσε πως θα έχουν πάντα την στήριξή του και δεν θα επιτρέψει να απολυθεί κανένας εργαζόμενος. Επίσης τόνισε ότι στόχος είναι να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο των παιδικών σταθμών.

Τους γονείς και τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκε η νέα πρόεδρος κ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου – Πανάγου μαζί με τις Διευθύντρια κ. Γιαννάκη Αναστασία, το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό. Η κ. Αντωνοπούλου-Πανάγου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και υγεία για όλους, και εξέφρασε την διάθεση να σταθεί αρωγός δίπλα στους γονείς και στο προσωπικό των σταθμών. Δήλωσε πως θα είναι δίπλα τους όποτε χρειαστεί, ώστε να επιλύονται ει δυνατόν άμεσα τα όποια προβλήματα.

Στους αγιασμούς των ΠΑΙΣΔΑΠ παραβρέθηκαν, και έλαβαν όλοι ανεξαιρέτως το λόγο για να ευχηθούν, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Έφη Καψοκεφάλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Διονύσης Λέκκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιάννης Σταθόπουλος (επικεφαλής της παράταξης «ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»), κ. Γιώργος Οικονόμου (επικεφαλής της παράταξης ”ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”), κ. Γιάννης Μυλωνάκης (επικεφαλής της παράταξης  ”ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”), κα Άννα Γάκη και κα Σοφία Αϊδίνη, επίσης η κα Φανή Παναγιωτοπούλου αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ, οι κ.κ. Χ. Γιαννακάκος  και Γ. Αρβανιτάκης, οι  κυρίες  Ε. Αλαμάνη και Θ. Νικολούλια μέλη του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ και ο κ. Γ. Κωβαίος μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ.