ΕΚΤΑΚΤΟ – Αντιδήμαρχος Οικονομικών θα αναλάβει ο Τίμος Κωστόπουλος; Δημόσια πρόταση Ζορμπά

Παρόλο που το όλο θέμα ξεκίνησε ως εντονότατη αντιπαράθεση τελικά, εκτός απροόπτου, φαίνεται ότι θα αποβεί ευνοϊκά για το Δήμο.

Στην ώρα των απαντήσεων ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς απευθυνόμενος προς τον επικεφαλής της «Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή» Γιώργο Οικονόμου και αναφερόμενος σε δύο ανακοινώσεις του δευτέρου που μιλούσαν «για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από τη Διοίκηση Ζορμπά» πρότεινε να αναλάβει την Αντιδημαρχία Οικονομικών ο δημοτικός σύμβουλος του κ. Οικονόμου, Τιμολέων Κωστόπουλος. Για να μπορεί ο κ. Οικονόμου να κοιμάται ήσυχος, όπως ανέφερε ο κ. Ζορμπάς.

Η πρόταση αρχικά αντιμετωπίστηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς από τον κ. Οικονόμου που χαρακτήρισε τον Δήμαρχο ως «πολιτικό απατεώνα» και άφησε να εννοηθεί, ότι αυτή ήταν προεκλογική συμφωνία την οποία δεν τήρησε ο κ. Ζορμπάς.

Όμως η έκπληξη ήρθε από τον ίδιο τον κ. Κωστόπουλο που παίρνοντας το λόγο δήλωσε ότι θεωρεί τιμητική την πρόταση και πως δεν την περίμενε τώρα και πως πάνω απ’ όλα προέχει το συμφέρον του δημότη και όχι το προσωπικό όφελος.

Για να συμπληρώσει ότι θα ζητήσει από τον επικεφαλής του να εφαρμοστεί συγκεκριμένο άρθρο, ώστε να πραγματοποιηθεί η πρόταση.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κωστόπουλος υπήρξε Αντιδήμαρχος Οικονομικών στην προηγούμενη θητεία του Βασίλη Ζορμπά ως Δημάρχου με πολύ αξιόπιστα αποτελέσματα. Πρόκειται για άτομο με υψηλές περγαμηνές και δοκιμασμένο.

Αναμένοντας την οριστικοποίηση της συνεργασίας των δύο παρατάξεων, θεωρούμε ότι αποτελεί μια πρόταση ιδανική και με πολλά οφέλη για την πόλη, από πολλές απόψεις, που θα αναλυθούν στο μέλλον.