Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στην πλατεία Αγίας Παρασκευής

Γέμισε παιδικές φωνές η κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκέμβρη. Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου συγκεντρώθηκαν εκεί σε ένα χριστουγεννιάτικο happening.

Με τη βοήθεια των παιδαγωγών τους και την παρουσία των γονιών έπαιξαν και δημιούργησαν μέσα στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι που έχει στηθεί στην πλατεία για μικρά παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά. Στη συνέχεια με χειροποίητα στολίδια που είχαν ήδη φτιάξει μόνα τους στόλισαν το χριστουγεννιάτικο ελατάκι των Παιδικών Σταθμών, ακολουθώντας το έθιμο. Εκτός από το ελατάκι στολίστηκε ένα ακόμη δέντρο της πλατείας.

Όλες οι δραστηριότητες έγιναν με τη συνοδεία μουσικής και τραγουδιού, με παραδοσιακά τραγούδια παιγμένα από το ούτι, το λαούτο, το κλαρίνο και τη γκάιντα.

Στο στολισμό βοήθησαν πέρα από τους εκπαιδευτικούς, ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου Πανάγου και η αντιπρόεδρος Φανή Παναγιωτοπούλου. Συμμετείχαν επίσης ο Γ.Γ. του Δήμου Μιλτιάδης Κύρκος, τα μέλη του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ Γιώργος Νεκταρίδης και Γιάννης Αρβανιτάκης, το αναπληρωματικό μέλος Γιώργος Βοζίκης και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Γιώργος Κωβαίος.