Αγωνιστική δραστηριότητα του Σ.Κ 11&12/1 του Γ.Σ.Α.Π.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣΓΣΑΠ- ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 51-56 (49-49 κανονική διάρκεια)
Δεκάλεπτα: 14-15, 17-10, 07-16, 11-08 (κ.α.)(02-07, παρ.)

Είναι κρίμα να μην μπορούμε να μετουσιώσουμε το πάθος μας και το – κατά διαστήματα – ωραίο μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα μας σε νίκη και σε βαθμολογική ανάσα. Ιδιαίτερα στο β’ δεκάλεπτο, δεν είναι μόνο ότι βάλαμε περισσότερους πόντους από τον Αθηναϊκό, είναι το ότι καμαρώσαμε τα κορίτσια μας για το γεμάτο ουσία και θέαμα παιχνίδι τους. Όμως στο γ’ δεκάλεπτο ξεκινήσαμε με ένα 0-6 σε βάρος μας και το παιχνίδι έγινε θρίλερ. Σ’ αυτές τις συνθήκες αυξήθηκε η πίεση και έγιναν λάθη, αλλά παρόλα αυτά στο δ’ δεκάλεπτο οι αθλήτριές μας με πείσμα και θέληση, επανήλθαν, φτάσαμε στο ισόπαλο αποτέλεσμα (49-49) περίπου στο 37’, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον νικητήριο πόντο. Να σημειώσουμε πάντως ότι , πέρα από τα δικά μας λάθη , έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και τα διαιτητικά λάθη, αφού οι διαιτητές, και κυρίως η κ. Γαρίνη, έδειξαν ιδιαίτερη αυστηρότητα σε βάρος μας (σφυρίχτηκαν 25 φάουλ σε βάρος μας και μόλις 14 σε βάρος του Αθηναϊκού σε όλη την διάρκεια του 45λεπτου!), την ίδια δε στιγμή υπερβολική ανοχή στις συνεχείς φωνασκίες παικτριών και πάγκου της αντίπαλης ομάδας.

Διαιτητές: Γαρίνη-Παπαγεωργίου(με πολλά λάθη).
ΓΣΑΠ(Τασιόπουλος) Κάσδαγλη , Στούπα 7 (1), Σιγιώργη 2, Κοντογιάννη 3(1), Γρίσπου 9 (1), Ευαγγελάτου 2, Παπαντώνη, Κριμιτζά 8, Κόρμπου 20, Μπεζαϊτη, Σάμιτα.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Κλείτσα, Καμμένου 3 (1), Ευμορφοπούλου 21 (1), Κουτσιρίμπα, Τριανταφύλλου 1, Καλημέρη 8, Χελιώτη 14, Οικονομάκη 8, Τσιμπιδη.

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΓΣΑΠ: 28-44

Δεκάλεπτα:18-08,04-07,06-13,00-16

Εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι κορασίδες μας, στον πρώτο τους αγώνα του νέου έτους. Βέβαια η εμφάνιση του πρώτου δεκαλέπτου μας προβλημάτισε για το αν οφείλεται στους «κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα» ή στην υποτίμηση της δυναμικότητας του αντιπάλου. Στην συνέχεια με την παρότρυνση του προπονητή μας «θυμήθηκαν»  ότι η καλή αγωνιστική παρουσία χρειάζεται πάντα συγκέντρωση και προσπάθεια, ισορρόπησαν τον αγώνα, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο κυριάρχησαν ολοκληρωτικά. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους. Επόμενος αγώνας εντός έδρας το Σάββατο 18/01/20 στις 18:00 με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Στρατηγού, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τριανταφύλλη.

Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: (Για το πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας)

ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ -ΑΕΝΚ :  58-16

Δεκάλεπτα (22-6, 6-2, 18-2, 12-6)

Με μία υγιεινή προπόνηση ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδας μας, απέναντι στην ΑΕΝΚ. Η προπονήτρια έδωσε την ευκαιρία σε παίχτριες που δεν παίζουν πολύ να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, δίνοντας έμφαση περισσότερο στην άμυνα.

Μετά το τέλος το παιχνιδιού τα κορίτσια μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια, όπου τους μίλησε ο τεχνικός διευθυντής κος Τσίκος, κάνοντας μια αποτίμηση της περιόδου. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με το πιο ενδιαφέρον γεγονός το οποίο ήταν η κοπή της βασιλόπιτας και το  μοίρασμα των καινούργιων φούτερ που παρήγγειλαν τα  κορίτσια. Καλοφόρετα! Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή! Μέχρι να  αρχίσει το τουρνουά των παγκορασίδων τα κορίτσια μας έχουν την  ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους και να επιδιώξουν την διάκριση.

Καλή  Χρονιά με υγεία σε γονείς και αγωνιζόμενες.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου) : Κέντρου, Δασκαλάκη, Λιάρου, Μαντζαφίνη, Κάνιστρα , Αλεξάνδρου,  Τοτόση, Κατακουζηνού, Γιαννακού, Καλαμβόκη, Τοτού, Σακκά, Πολυμένου, Αλεξανδράτου, Δασκαλάκη, Κασκαβέλη.

Ε. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ: ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΓΣΑΠ 33 – 38

Οκτάλεπτα: (8-6, 1-11, 9-8, 10-7, 5-6)

Μπορεί να πέρασαν περίπου 3 βδομάδες από το τελευταίο παιχνίδι, τα κορίτσια μας όμως διατήρησαν τη φόρμα και την αγωνιστική τους δραστηριότητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα κορίτσια του Αγίου Νικολάου αντιμετώπισαν δυναμικά και στα ίσια την ομάδα μας, με αποτέλεσμα στα 4 από τα 5 οκτάλεπτα το σκορ να είναι πολύ κοντά. Η διαφορά όμως που δημιουργήθηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο ήταν αρκετή για να μας χαρίσει το ροζ φύλλο. Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στη Μαργαρίτα που στο τελευταίο λεπτό έπαθε διάστρεμμα. Το επόμενό μας παιχνίδι είναι στις 19/1/2020 στις 2.00μμ με τον Αετό Πικερμίου στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Μηλιώνη Ε.,Λιοντάκη Ι., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Μητροπέτρου Γ., Κεχρή Δ.