Συνεχίζονται οι νίκες σε όλα τα επίπεδα για το ΓΣΑΠ

ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ – ΓΣΑΠ 41 – 69


Δεκάλεπτα: 10-18, 10-05, 13-24, 08-22
Η ομάδα μας διεκπεραίωσε και αυτόν τον αγώνα με τον τρίτο από το τέλος της βαθμολογίας με τρόπο πειστικό και σοβαρό. Η αποστολή στην όμορφη Χίο επέστρεψε χαρούμενη και υγιής. Μπροστά μας τώρα ένας «καυτός» Φλεβάρης στον οποίο θα αντιμετωπίσουμε τους πρώτους στην βαθμολογία, χωρίς φόβο, αλλά με το γνωστό μας πάθος, για να αποδείξουμε ότι μας αξίζει μια καλύτερη βαθμολογική θέση από την 6η. Την Κυριακή 09/02 στις 19.30  αντιμετωπίζουμε στο Κοντόπευκο τον Πρωτέα Βούλας, έναν αγώνα που πρέπει να τον δουν όλοι οι φίλοι της ομάδας μας.Διαιτητές: Μαρίγλη(καλή)-Μυζίκος(άπειρος)

ΑΙΓΕΑΣ (Γαλατουλας – Βασιλακη): Λοιζου, Κοτσια 2, Δανδουλα 3, Ζανναρα, Παπαδοπουλου 12, Κρουσουλουδη, Καρουση 11, Μπαμπικερ 2, Κοιλιαρη, Κοματσιουλη 9(2), Αγκο 2, Γιαννιωδη.
ΓΣΑΠ (Τασιοπουλος): Κασδαγλη, Στουπα 12, Σιγιωργη 4, Κοντογιαννη 13(1), Γρισπου 14(2), Ευαγγελατου 13, Παπαντωνη 2, Μπεζαιτη 4, Πετυχακη, Κριμιτζα 5, Κορμπου 2
 

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΣΑΠ – ΕΦΑΟΖ: 66-27

Δεκάλεπτα:16-06,14-06,14-13,22-02

Σε φιλική και συγκινητική ατμόσφαιρα έγινε η έναρξη του αγώνα των κορασίδων μας, καθώς οι δύο ομάδες απότισαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ και στην κόρη του. Μετά το τζάμπολ υπέπεσαν ο μεν ΓΣΑΠ σε παράβαση 24 δευτερολέπτων, ο δε ΕΦΑΟΖ σε παράβαση 8 δευτερολέπτων, αριθμοί με τους οποίους αγωνιζόταν στο ΝΒΑ. Στο αγωνιστικό μέρος τα κορίτσια μας δεν προβληματίστηκαν ιδιαίτερα καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν σημαντική και η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην νίκη. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τις πολύ όμορφες στιγμές που μας πρόσφεραν. Επόμενος αγώνας εκτός έδρας το Σάββατο 8/2/2020 στις 12:00 στο κλειστό της Ζωφριάς με αντίπαλο τον ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γιαννακού, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Μήτση, Στρατηγού, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τριανταφύλλη, Λιάρου.

Γ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ  –  ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ  45-32

Οκτάλεπτα: (8-6, 13-9, 8-3, 8-4, 8-10)

 Έχοντας ακόμα ελλείψεις λόγω ιώσεων αλλά με όλες μας τις ψηλές αυτή τη φορά, αντιμετωπίσαμε στην έδρα μας τον Άρη Χολαργού. Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν δυναμικά και με ομαδικότητα το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν να δούμε όμορφες συνεργασίες και ολοκληρωμένες επιθέσεις με εύστοχα καλάθια. Τα κορίτσια του Άρη Χολαργού πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη μαχητικότητά τους. Στο τέλος η ομάδα μας πήρε άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα. Έτσι συνεχίζει την προσπάθειά για τη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου στο τουρνουά που ολοκληρώνεται στις 16 Φεβρουαρίου 2020. Το επόμενο παιχνίδι μας, την Κυριακή 9/2/2020 ώρα 2:00μμ με τον ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Κεϊσογλου Μ., Δερμιτζάκη Μ., Αθανασοπούλου Φ,. Λιοντάκη Ι., Γουρδουπάρη Ν., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Κεχρή Δ., Τούτση Ε.