Ο κακός χαμός στον αγώνα Αγ. Αναργύρων – ΚΑΠ με σύρραξη και αποβολές

Photo: basketa.gr

Ο κακός χαμός έλαβε τόπο στην χθεσινή (10/2) αναμέτρηση ανάμεσα στους Αγίους Αναργύρους και την Αγία Παρασκευή, με αποτέλεσμα οι πρωτοπόροι να επηρεαστούν περισσότερο και να χάσουν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηπανηγύρης είχε εκτός τον τραυματία Σβορώνο και στον πάγκο τους ανέτοιμους Άρχο και Αγόρη, αλλά μαζί με αυτούς έχασε για το δεύτερο ημίχρονο τον Παππά, ο οποίος ήταν ένας εκ των συντελεστών της διένεξης. Ο ψηλός της ΚΑΠ έχοντας δεχθεί αρκετό «μπασκετικό» ξύλο αντέδρασε μετά από ένα σουτ που πέτυχε στο τέλος του ημιχρόνου,για να έρθει η απάντηση από τον πάγκο των Αγίων, με αποτέλεσμα να υπάρξει το πρώτο κύμα της σύρραξης, το οποίο συνεχίστηκε όταν για άγνωστο λόγο, παίκτης των γηπεδούχων (οι άνθρωποι της ΚΑΠ αναφέρονται στον Καπετάνιο) με την σειρά του αντέδρασε.

Από εκεί και πέρα ενεπλάκησαν άπαντες με τους διαιτητές να αποβάλλουν όλους τους παίκτες που ήταν στους πάγκους, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 60-57 για τους Αγίους, οι οποίοι για τα 30” στο τέλος έπαιξαν με 4 παίκτες, ενώ η ΚΑΠ εκτός από τον Ζερβό είχε μόνο νεαρά παιδιά στην πεντάδα της.

Πηγή: basketa.gr