Βασίλης Γιαννακόπουλος Αν/χης Μεταφορών: Τέλος στις ουρές και πολύωρες αναμονές

Λιγότερη γραφειοκρατία, λιγότερες καθυστερήσεις και τέλος στις πολύωρες αναμονές με τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Ψηφιακών Αιτημάτων σε θέματα μεταφορών που εγκαινιάσαμε στις 5/3/2020 με τον Περιφερειάρχη, κ. Γ. Πατούλη, παρουσία μελών της κυβέρνησης, αιρετών της αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων κοινωνικών φορέων. Εφεξής οι συμπολίτες μας μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ της γειτονιάς τους μέσω των οποίων θα διαβιβάζονται τα αιτήματά τους στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας και σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων θα έχουν εξυπηρετηθεί. Με απλά λόγια η ανανέωση π.χ. του διπλώματος οδήγησης θα είναι στα χέρια του πολίτη σε 10 – 15 μέρες και όχι σε δύο και τρείς μήνες όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Η καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη βρίσκεται στον πυρήνα της συνεργασίας που ξεκινήσαμε πριν 4 μήνες με την νέα Περιφερειακή Αρχή. Μια συνεργασία που εντάσσεται σε κοινές αρχές και συνίσταται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Στην οδική ασφάλεια όπου σύντομα αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τους 66 Δήμους της Αττικής και των φορέων Εκπαίδευσης. Στη διαφάνεια παντού με ιδιαίτερη έμφαση στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Στη ψηφιακή/ηλεκτρονική αναβάθμιση και ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό των Υπηρεσιών Μεταφορών ώστε να περιορίσουμε δραστικά γραφειοκρατικά εμπόδια και φαινόμενα διαφθοράς.


Παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι αυτοδιοικητικοι και μη και τους ευχαριστώ πολύ
Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς οι αντιδήμαρχοι Vasilis Sarkoulas και Ioannis Argyros ο επικεφαλης της δημοτικης παραταξης Αλλάζουμε Yiannis Mylonakis η προεδρος και η αντιπρόεδρος των παιδικών σταθμών Αντωνοπούλου Πανάγου Ηλέκτρα και Panagiotopoulou Fani η προεδρος της επιτροπής υγειηνης και ασφαλείας Δημου Αγιας Παρασκευης Τίτη Τσιαμπίρα ο π Δημαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς η καλλιτέχνης Μάνια Βλαχογιάννη ο προεδρος του συλλογου Κοσμας Αιτωλός Antonis Mavrakis απο τον Δημο ΠΑΠΑΓΟΥ Χολαργου ο αντιδημαρχος Βασιλης Σιαμανης και η Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου ο Χρήστος Πετράκης η προεδρος σχολικής επιτροπής ΛΙΛΑ ΣΟΥΡΑΝΗ Το ΚΕΠ ευλόγησε ο πατερας Stauros J. Trikaliotis απο την εκκλησία της Αγιας Παρασκευης ο εκπροσωπος του agiaparaskevimages Lefteris Aggelis