Νικόλαος Ζόμπολας: Θέλω να συγχαρώ για την υπεύθυνη στάση της Νεολαίας στο πρόβλημα που περνάμε

Ως Αντιδήμαρχος Νεολαίας της πόλης μας, θα ήθελα να συγχαρώ τους νέους μας για την υπεύθυνη στάση που έχουν επιδείξει και την αυτοκυριαρχία τους, σε μια ηλικία που το αίμα «βράζει», αποδείχτηκε ότι η νεολαία μας αποτελεί το αισιόδοξο μέλλον μας και φαίνεται να είναι τελικά πιο υπεύθυνοι από όλους.

Συγχαρητήρια  και στους γονείς για την δύναμη και υπομονή για συνεργασία και αυτοσυγκράτηση με τα παιδιά μας.Μέσα σε όλα αυτά, είναι ευχάριστα τα νέα για τους Έλληνες “εγκλωβισμένους» φοιτητές του εξωτερικού, που προγραμματίζεται να επιστρέψουν στην πατρίδα μας σε συνεννόηση με τις πρεσβείες μας και ελπίζουμε να επισπευσθούν οι διαδικασίες.
Τελικά οι νέοι, μας έβαλαν τα γυαλιά σε όλους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
Υπομονή, κουράγιο και αισιοδοξία σε όλους και μια τελευταία προσπάθεια από όλους μας και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά στην πατρίδα μας και την πόλη μας.
Η νεοσύστατη Αντιδημαρχία  «Νεολαίας», είναι σε εγρήγορση για την «ανανέωση και ανασύσταση» της πόλης, και όλοι οι πολίτες είναι ευπρόσδεκτοι και έχουμε «ανοιχτά αυτιά» σε κάθε πρόβλημα και παρότρυνση σας για οτιδήποτε.
Καλή δύναμη,


Ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας

Νικόλαος Ζόμπολας–