Ελένη Δάβαρη: Με αίσθημα ευθύνης οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας κάνουν αυτό που πρέπει

Αγαπητοί συνδημότες – σες, επειδή πολλά γράφονται και ακούγονται για την απολύμανση και πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, σας ενημερώνω υπεύθυνα, ότι η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Καθημερινά με αίσθημα ευθύνης προς τους δημότες της, απολυμαίνουν τους κάδους καθημερινά, εξωτερικά και εσωτερικά με ζεστό νερό και απολυμαντικό, ώστε να συμβάλλουμε στην πρόληψη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το ειδικό μηχάνημα της καθαριότητας του Δήμου μας (καδοπλυντήριο) χρησιμοποιεί μεγάλη πίεση μέσα στους κάδους με ειδικά καθαριστικά υγρά, και απολυμαντικές ιδιότητες. Ταυτόχρονα, τρία μηχανήματα της υπηρεσίας μας απολυμαίνουν: πεζοδρόμια υποδοχής του κάδου επί του οδοστρώματος, ξανά εξωτερικά τους κάδους, στάσεις λεωφορείων, παγκάκια, πλατείες, καθώς και λαϊκές αγορές.
Ο Δήμος μας, έχει ήδη προχωρήσει στην απολύμανση του αμαξοστασίου, των απορριμματοφόρων, και γραφείων και επαναλαμβάνει κάθε εβδομάδα.
Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας δίνουν καθημερινά τη μάχη τους για να προστατεύουν όλους εμάς και ότι αφήνουμε πίσω μας.

Ας διευκολύνουμε όλοι με κατανόηση την εργασία τους, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η καθαριότητα απαιτεί τη στενή συνεργασία όλων των πολιτών με τις δημοτικές υπηρεσίες.

Ελένη Δάβαρη

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.