Οι εποικοδομητικές προτάσεις της “Νέας Αρχής” στην τηλεδιάσκεψη της Μ. Τετάρτης

Στην χθεσινή ενημέρωση – συζήτηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των παρατάξεων, μέσω τηλεδιάσκεψης, αναφέρθηκα επιγραμματικά σε προτάσεις που κάναμε μέχρι τώρα ως παράταξη, χωρίς να βρούμε ανταπόκριση από πλευράς Διοίκησης και έδωσα έμφαση στα παρακάτω :

  • Την δημιουργία ειδικού λογαριασμού από τον Δήμο ώστε να συγκεντρωθούν πόροι για ενίσχυση των κοινωνικών δομών και των εργαζομένων σε κρίσιμους τομείς (καθαριότητα, πολιτική προστασία κλπ).
  • Την υλικοτεχνική ενίσχυση των τοπικών Συλλόγων και την αξιοποίηση του δυναμικού τους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και σε δράσεις αλληλεγγύης και υποστήριξης των κοινωνικών δομών.
  • Την ουσιαστική στήριξη των επαγγελματιών της πόλης και την άμεση εξέταση των προτάσεων της ΕΝΕΒΑΠ.
  • Την ψήφιση συγκεκριμένων μέτρων στήριξης των ανέργων συνδημοτών μας.

Με τις περισσότερες  προτάσεις μας συμφώνησαν ή ταυτίσθηκαν με την τοποθέτησή τους, οι επικεφαλής των παρατάξεων. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την ανταπόκριση του Δήμου.

Είναι θετικό ότι η συζήτηση, έστω και καθυστερημένα,  ξεκίνησε και αυτό που περιμένουν οι δημότες αυτή  τη δύσκολη περίοδο, είναι να εκπέμψουμε μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης, που θα συνοδεύονται από ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και υγιεινής στην πόλη μας και στήριξη των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο.

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή θα συνεχίσει με εποικοδομητικές προτάσεις.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Γιώργος Οικονόμου

 Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

    Δημοτικός Σύμβουλος

    Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

      «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»