Φωτιά σε μπλε κάδο στο Κοντόπευκο, οι κάτοικοι έσωσαν την κατάσταση

Φωτογραφία: Katerina Economidou

Φωτιά σε μπλε κάδο ανακύκλωσης έβαλαν άγνωστοι το βράδυ της 25ης Απριλίου στην περιοχή του Κοντοπεύκου, επί της οδού Γούναρη. Όπως ενημερώνει κάτοικος της περιοχής τη φωτιά αντιλήφθηκαν κατά τύχη περίοικοι που κατάφεραν να την κατασβέσουν.

Από τη φωτιά κινδύνεψε να καεί ολοσχερώς όχημα που ήταν σταθμευμένο ακριβώς δίπλα στον κάδο. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και κατέγραψε το γεγονός. Το συμβάν έγινε γνωστό σήμερα μετά από ανάρτηση σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ελένη Δάβαρη ενημέρωσε ότι αύριο το πρωί θα γίνει η απομάκρυνση του κάδου.

Είναι αξιέπαινη η κινητοποίηση των κατοίκων γιατί έτσι αποφεύχθη μεγαλύτερη ζημιά και πιθανή έκρηξη, αφού πίσω από τον κάδο βρίσκεται εγκατάσταση του φυσικού αερίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κατοίκου:

Εχθες αργά το βράδυ κάποιος ασυνείδητος ή Συνειδητοποιημένος για τις πράξεις του προκάλεσε πυρκαγιά σε μπλε κάδο του Δήμου επί της οδού Γούναρη….είχαμε βγει για περπάτημα και εαν δεν ήμασταν εμείς και άλλος ένας κύριος ηλικιωμένος να τρέχουμε με κουβάδες και σωληνες να την σβησουμε θα καιγόταν το αυτοκινητο του κυρίου που ηταν παρκαρισμένο ολοσχερώς και ποιος ξέρει τι άλλο θα γινόταν!!!!Φωναξαμε την αστυνομία,ήρθε αμέσως και εγινε καταγραφεί του γεγονότος!!!!Παρακαλώ να ενημερωθεί ο Δήμος άμεσα!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ,ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ!!!!!!ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ!!!!!