Ένα μεγάλο ευχαριστώ του Δημάρχου στους Δημότες για την τεράστια προσφορά τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου μας

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θέλω να απευθύνω στους συμπολίτες μας της Αγίας Παρασκευής για την τεράστια προσφορά και συγκινητική συμμετοχή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου μας.

Χωρίς τη συνεισφορά τους τίποτα δεν θα είχε γίνει. Από την έναρξη των προβλημάτων του Covid-19 η Δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής, παρά τις δυσκολίες των απαγορευτικών μέτρων, αισθανόμενη την ανάγκη να σταθεί δίπλα σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, ξεκίνησε 2 δράσεις κοινωνικής ευθύνης:

  1. Τις εθελοντικές αιμοδοσίες, που είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 320 φιαλών αίματος, καθιστώντας την Αγία Παρασκευή ένα από τα επίκεντρα των αιμοδοσιών τού«ΌλοιΜαζί Μπορούμε».
  2. Την πιο πρόσφατη «Κανείς Μόνος Στην Κρίση», όπου ειδικά διαμορφωμένος πάγκος στις λαϊκές αγορές δέχεται τις προσφορές των συνδημοτών μας σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας (Κοινωνικό Μαγειρείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο), έτσι ώστε να διανεμηθούν στους ωφελούμενους.

Επίσης, ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θέλω να απευθύνω στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου καθώς και στηνΕθελοντική Ομάδα που στηρίζει τις δράσεις των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Είναι γεγονός ότι η κρίση της πανδημίας μας ένωσε και μας βοήθησε να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Βασίλης Ζορμπάς

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής