Την κινητοποίηση Δήμου, Περιφέρειας και Πυροσβεστικής κατάφερε ένα μικρό γατάκι στη Λ. Μεσογείων (VD)

Την κινητοποίηση Δήμου, Περιφέρειας και Πυροσβεστικής κατάφερε ένα μικρό γατάκι στη Λ. Μεσογείων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής. Να λοιπόν το συνέβη:

Λένε ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα…Όμως η άμεση κινητοποίηση και ο εξαιρετικός συντονισμός του συλλόγου μας, του δήμου, της πυροσβεστικής, αλλά και η τυχαία παρουσία του καλαθοφόρου της Περιφέρειας στην περιοχή, έσωσαν τη γάτα!!!

Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι σε διάζωμα επί της λεωφόρου Μεσογείων, υπήρχε ένα γατάκι σκαρφαλωμένο σε ένα αρκετά ψηλό δέντρο. Από νωρίς το πρωί περαστικοί είχαν ενημερώσει την πυροσβεστική, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από παρέμβαση του συλλόγου και του προϊσταμένου του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του δήμου, ήρθε ένα πυροσβεστικό όχημα, αλλά οι προσπάθειες ήταν ατελέσφορες, γιατί ο μικρούλης είχε σκαρφαλώσει πολύ ψηλά. Για καλή μας τύχη μετά από περίπου δύο ώρες προσπαθειών, ζητήθηκε από τους εργαζόμενους της Περιφέρειας και από τον χειριστή του καλαθοφόρου να βοηθήσουν, κάτι που δέχτηκαν με μεγάλη προθυμία !!!

Τους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά και την υπομονή τους, παρόλο που ο μικρός αναρριχητής δάγκωσε για τα καλά τον άνθρωπο που τον έσωσε !!!
Ευχαριστούμε θερμά τον προϊστάμενο του δήμου, Νίκο Τσιντάνο, που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια, και η παρουσία του ήταν καθοριστική. Την πυροσβεστική, που παρά τις αρχικές αντιρρήσεις τελικά βοήθησε, την κτηνίατρο και ειδική συνεργάτιδα του δήμου για τα αδέσποτα, Ελευθερία Παπαδοπούλου, η οποία ήρθε και πήρε το γατάκι για να το περιθάλψει στο ιατρείο της και φυσικά τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για την καθοριστική τους βοήθεια !!!!!!!

Ένα σπίτι για τον μικρούλη θα έριχνε τίτλους τέλους στην περιπέτειά του και θα ήταν η αρχή για μια όμορφη ζωή……..

ΔΙΑΣΩΣΗ ΓΑΤΟΥΛΑΣ👏👏👏

Λένε ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα…Όμως η άμεση κινητοποίηση και ο εξαιρετικός συντονισμός του συλλόγου μας ,του δήμου ,της πυροσβστικής, αλλά και η τυχαία παρουσία του καλαθοφόρου της περιφέρειας στην περιοχή, έσωσαν τη γάτα!!! Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι σε διάζωμα επί της λεωφόρου Μεσογείων, υπήρχε ένα γατάκι σκαρφαλωμένο σε ένα αρκετά ψηλό δέντρο. Από νωρίς το πρωί περαστικοί είχαν ενημερώσει την πυροσβεστική, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από παρέμβασητου συλλόγου και του προισταμένου του τμήματος περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας του δήμου, ήρθε ένα πυροσβεστικό όχημα, αλλά οι προσπάθειες ήταν ατελέσφορες, γιατί ο μικρούλης είχε σκαρφαλώσει πολύ ψηλά. Για καλή μας τύχη μετά από περιπου δύο ώρες προσπαθειών, ζητήθηκε από τους εργαζόμενους της περιφέρειας και από τον χειριστή του καλαθοφόρου να βοηθήσουν, κάτι που δέχτηκαν με μεγάλη προθυμία !!! Τους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά και την υπομονή τους, παρόλο που ο μικρός αναρριχητής δάγκωσε για τα καλά τον άνθρωπο που τον έσωσε !!! Ευχαριστούμε θερμά τον προιστάμενο του δήμου. Νίκο Τσιντάνο, που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια, και η παρουσία του ηταν καθοριστική. Την πυροσβεστική, που παρά τις αρχικές αντιρρήσεις τελικά βοήθησε, την κτηνίατρο και ειδική συνεργάτιδα του δήμου για τα αδέσποτα Ελευθερία Παπαδοπουλου, η οποία ήρθε και πήρε το γατάκι για να το περιθάλψει στο ιατρείο της και φυσικά τους υπαλλήλους της περιφέρειας για την καθοριστική τους βοήθεια !!!!!!! Ένα σπίτι για τον μικρούλη θα έριχνε τίτλους τέλους στην περιπέτειά του και θα ήταν η αρχή για μια όμορφη ζωή……..

Posted by Σύλλογος Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής on Thursday, 4 June 2020