Αρχική ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΕΑ: Διανομή υγειονομικού υλικού στην Αγία Παρασκευή και στην Καισαριανή

ΕΕΑ: Διανομή υγειονομικού υλικού στην Αγία Παρασκευή και στην Καισαριανή

Με διανομή αντισηπτικών και μασκών προστασίας από τον κορονοϊό, προς επαγγελματίες και καταστηματάρχες, συνεχίστηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας το οδοιπορικό της προσπάθεια για τόνωση του ηθικού τους, μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία της πανδημίας.

Το συνεργείο του ΕΕΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, περιόδευσε στα εμπορικά κέντρα των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Καισαριανής. Η υποδοχή από τις τοπικές αρχές ήταν άψογη και η όλη περιοδεία εξελίχθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το παρόν έδωσε και η Περιφέρεια Αττικής με την συμμετοχή της κυρίας Λουκίας Κεφαλλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Αττικής.

Όπως και στους άλλους Δήμους, η εικόνα κι εδώ ήταν μεικτή με τις στενοχώριες και τα παράπονα των καταστηματαρχών για τη μικρή ή και ανύπαρκτη βοήθεια του κράτους, όπως έλεγαν, με την αισιοδοξία ότι αρχίζει μια νέα προσπάθεια ανάκαμψης και επαναφοράς της κανονικότητας. Δεν έλειψαν δε και τα ευμενή σχόλια για τη δράση του ΕΕΑ.

Όπως δε δήλωσε η κυρία Λ. Κεφαλλογιάννη: «Σήμερα μοιράσαμε μάσκες και αντισηπτικά, μια κίνηση στηρίζοντας το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αηνών, στα μαγαζιά της Αγίας Παρασκευής. Μπήκαμε στα μαγαζιά, μας ενημέρωναν για τα προβλήματά τους και το τι πρέπει να κάνουμε…».

Από τη πλευρά του, ο Δήμαρχος Καισαριανής  κ. Χρήστος Βοσκόπουλος τόνισε ότι: «Με το ΕΕΑ κάνουμε μια συμβολική κίνηση για τους καταστηματάρχες, με παροχή αντισηπτικού και μασκών, για να δείξουμε ότι είμαστε όλοι μαζί στη συμπαράσταση των πληττόμενων συμπολιτών μας, της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής επιχειρηματικότητας».

Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η ενέργεια αυτή του ΕΕΑ τονίζει πραγματικά την αισιοδοξία των μικρών επιχειρηματιών οι οποίοι δηλώνουν ότι «παρά τις αντιξοότητες, μπορούμε να τα καταφέρουμε». Αυτό είναι το πνεύμα που έβγαινε από όλες τις επαφές του ΕΕΑ στο μεγάλο οδοιπορικό στους Δήμους της Αττικής.

Στην αντιπροσωπεία του ΕΕΑ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Γεώργος Καββαθάς, Υπεύθυνος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με Κοινωνικούς Φορείς και πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, μέλη του Δ.Σ., ο πρώην Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Ρεκλείτης, απλά μέλη του ΕΕΑ,συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες.

Από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής συμμετείχε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά και τον Αντιδήμαρχο νεολαίας Δήμου κ. Νίκο Ζόμπολα.

Από τον Δήμο Καισαριανής, συμμετείχε αντιπροσωπεία από τον δήμο με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Βοσκόπουλο.

Δήλωση της Λουκίας Κεφαλλογιάννη Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Αττικής

Δήλωση του Αντιδημάρχου νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής Νίκου Ζόμπολα

Περισσότερα: ΕΕΑ