Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ τώρα και στα Βορειοανατολικά Προάστια, με Νέο Campus στην Αγία Παρασκευή

Από τον Ιούλιο του 2020, οι Σχολές ΔΕΛΤΑ μεγαλώνουν, δημιουργώντας νέο campus στην Αγία Παρασκευή, εξυπηρετώντας έτσι και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων 465, μόλις 10 λεπτά από τη στάση Μετρό Αγίας Παρασκευής, ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ. Στο campus της Αγίας Παρασκευής, θα βρεις θεματικά εργαστήρια και αίθουσες όλων των ειδικοτήτων & πρότυπες υποδομές μηχανολογίας, σε μία ακόμα εξειδικευμένη εκπαιδευτική μονάδα 800m2 που εκτείνονται σε 3 ορόφους.

Οι νέες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής που έχουν δυσκολότερη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο campus παρέχεται και parking επισκεπτών, ενώ το κτίριο πληροί όλες τις προδιαγραφές προσβασιμότητας και λειτουργικότητας για ΑμΕΑ, λειτουργεί με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και είναι σχεδιασμένο για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

*Το campus λειτουργεί προσωρινά ως κέντρο ενημερώσεων για τα νέα τμήματα που θα εγκαινιαστούν κανονικά με την έναρξη του ακαδημαϊκού εξαμήνου τον Οκτώβριο.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται με δύο ακόμα Campus, στο κέντρο της Αθήνας και στο Περιστέρι.

.

Σχετικά με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, διανύοντας την 5η δεκαετία συνεχούς λειτουργίας του στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5, παρέχει στους νέους μια ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία σπουδών, συνδέοντάς τους άμεσα και επιτυχημένα με την αγορά εργασίας. Έχοντας ως μέγιστο κριτήριο την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, σε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, δημιουργεί όλες τις κατάλληλες συνθήκες για την προετοιμασία των μελλοντικών επαγγελματιών.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Education Redefined.

Ακολουθήστε μας:
iekdelta.gr