Οριστικές αποφάσεις για την διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ Νεολαίας μετά τις 31 Αυγούστου

Για τις αρχές Σεπτεμβρίου αφήνει ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, κ. Νίκος Ζόμπολας, την οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ Νεολαίας στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Όπως αναφέρει σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, όλα θα κριθούν από τις κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας, από την κρίση του Δημάρχου καθότι γιατρός στο επάγγελμα και θα ληφθούν υπόψη τα πρωτόκολλα με σεβασμό στη δημόσια υγεία..

Οι οριστικές αποφάσεις για την διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ Νεολαίας στον δήμο μας, στις 26-27 Σεπτεμβρίου θα ληφθούν μετά τις 31/8 και ανάλογα τα μέτρα που θα τεθούν από την κεντρική κυβέρνηση εκ νέου από 1/9 για την Αττική και από την άψογη συνεργασία που έχουμε με την Περιφέρεια Αττικής.
Μέχρι τώρα η εικόνα που έχουμε είναι ότι θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά με περιορισμούς.
Από ότι παρατηρούμε άλλοι δήμοι κάνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις κι άλλοι της ανέβαλλαν προσωρινά έως 31/8.
Το δικό μας Φεστιβάλ όμως είναι το μόνο που απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους.
Τέτοιες αποφάσεις συνήθως είναι πρωτίστως πολιτικές, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αφορούν την υγεία μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συσχετιστεί μια τέτοια εκδήλωση με αρνητικές συνέπειες και να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης.
Παρά ταύτα πρέπει να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να διεκδικήσουμε την κανονικότητα μας και την καθημερινότητα μας με προσοχή και ασφάλεια και με συνετά βήματα, χωρίς αποκλεισμούς.
Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτές τις περιπτώσεις τον έχει ο Δήμαρχος μας, ο οποίος και λόγω της ιατρικής του ιδιότητας είναι ευαίσθητος σε θέματα υγείας, για αυτό και θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί και προσεχτικοί με τα πρωτόκολλα υγείας.
«Διεκδικούμε για τους νέους μας», αυτή είναι η πολιτική μας απόφαση με σεβασμό στην δημόσια υγεία και ακούγοντας προσεκτικά τους επιστήμονες.”

Οι οριστικές αποφάσεις για την διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ Νεολαίας στον δήμο μας, στις 26-27 Σεπτεμβρίου θα ληφθούν μετά…

Posted by Νίκος Ζόμπολας on Wednesday, 26 August 2020