Με γοργούς ρυθμούς η εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου (μπαλόνι) στο Χολαργό

aparaskevi-images.gr

Η εγκατάσταση του λυόμενου στεγάστρου (μπαλόνι) στα υφιστάμενα γήπεδα καλαθοσφαίρισης στην περιοχή Λόφου Τσακού στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού υλοποιείται κανονικά.

Το «επικοινωνιακό παιχνίδι» για ορισμένους, του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου παίρνει σάρκα και οστά και ο ίδιος επιβεβαιώνεται. Και για όσους – στον όμορο δήμο, αλλά και την Αγία Παρασκευή – δεν το πίστευαν η δημιουργία των περιμετρικών τοιχίων είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

aparaskevi-images.gr

Το «μπαλόνι» είναι ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο, σύμφωνα με τον κ. Αποστολόπουλο, γίνεται με σκοπό οι αθλητές να έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Η κατασκευή θα αποτελείται από δύο (2) τμήματα, τα οποία θα συναρμολογούνται με ειδικά τεμάχια σύνδεσης εξασφαλίζοντας την εύκολη μεταφορά και ανέγερσή του. Σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αποθηκευτεί για μελλοντική χρήση. Το σύστημα, που θα αποτελείται από διπλή μεμβράνη, θα διατηρείται στην μορφή και στις διαστάσεις του με την συνεχή παροχή αέρα εντός του χώρου, επιτυγχάνοντας συγχρόνως συνεχή εξαερισμό του κελύφους. Ο φωτισμός θα αποτελείται από 20 προβολείς led 250 W, οι οποίοι θα αναρτούνται από την μεμβράνη με ειδικά τεμάχια.

Φαίνεται το εξώδικο του κ. Σταθόπουλου δεν έπιασε τόπο