Ο Γιάννης Μυλωνάκης μέλος της επιτροπής Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΚΕΔΕ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) o Γιάννης Μυλωνάκης τοποθετήθηκε στην επιτροπή Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων, πρόεδρος της οποίας είναι ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής δήλωσε σχετικά με την τοποθέτησή του στη συγκεκριμένη επιτροπή:

«Η συζήτηση για την ενέργεια, το περιβάλλον και τη διαχείριση των απορριμμάτων είναι σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ. Η εύρεση εναλλακτικών τρόπων ενέργειας, η κλιματική αλλαγή, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελούν θέματα που θα απασχολήσουν τις τοπικές κοινωνίες.  

Η συμμετοχή μου στη επιτροπή Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΚΕΔΕ είναι μια πρόκληση για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για την επιλογή μου και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με όλα τα μέλη της επιτροπής». 

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη περίοδο, ο Γ. Μυλωνάκης διετέλεσε μέλος και στην επιτροπή Πολιτισμού & Αθλητισμού της ΚΕΔΕ