Αναβολή Δ.Σ της “ΕΝΕΒΑΠ” μέχρι τις 4/10

Ύστερα απο τις αρνητικές εξελίξεις σχετικά την αξάπλωση της  πανδημίας, και τα νέα έκτακτα μέτρα που πάρθηκαν απο την πολιτεία αναγκαζόμστε να αναβάλουμε την Γ.Σ. μας, τουλάχιστον μέχρι της 4 Οκτωβρίου. Ελπίζουμε μέχρι τότε η κατάσταση να είναι λίγο καλύτερη και να μπορέσουμε να μαζευτούμε  τηρώντας ευλαβικά  τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Συνάδελφοιδιανύουμε την δυσκολότερη περίοδο για τα μαγαζιά μας. Βρισκόμαστε σε απόγνωση αφού η πανδημία μας βρήκε καταστραμένους οικονομικά μετά την 10ετη λιτότητα των μνημονίων. Πρόκειται για την επιβίωση μας,  και πρέπει να ακουστούν τα αιτήματα μας, ακόμα πιο έντονα. Οι μάσκες θα μας προφυλάξουν αλλά δεν θα μας κλείσουν και το στόμα.

Μέχρι λοιπόν να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε κανονικά  μπορείτε να  επικοινονήτε  στa mail: stergios75@hotmail.gr  tcb@thecloudbelow.com  nagymel90@gmail.com μέχρι της 20 Σεπτεμβρίου. Επίσης θα δημιουργηθεί μια πλατφόρμα ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε και διαδυκτιακά. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα και θα δοθούν και οι ανάλογες οδηγίες.

Καλή δύναμη συνάδελφοι

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ                  ΦΡΕΤΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ