Γιώργος Οικονόμου: Άμεσα καθαρισμός των φρεατίων της πόλης μας

Πριν από λίγες μέρες σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκα στο μεγάλο  πρόβλημα της δυσοσμίας των φρεατίων στην πόλη μας, που απειλεί την δημόσια υγεία και καθιστά αφόρητη την κυκλοφορία και την καθημερινότητα των πολιτών. Πρότεινα μάλιστα και συγκεκριμένη διαδικασία σε περίπτωση που η ΕΥΔΑΠ δεν ανταποκριθεί.

Για μία ακόμη φορά δεν πήραμε καμία αξιόπιστη απάντηση ούτε από τον Δήμαρχο ούτε από κάποια αρμόδια υπηρεσία. Και όπως είναι φυσικό, το πρόβλημα διογκώνεται και δεν επιδέχεται άλλη αναβολή. Τέτοια δυσωδία δεν έχει προηγούμενο στην πόλη μας. Στην κυριολεξία τα φρεάτια έχουν φυτρώσει, αφού δεν έχουν καθαριστεί επί μήνες.

ΚΑΛΟΥΜΕ την δημοτική αρχή η οποία αρνείται πεισματικά να μας ακούσει και να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, να χαρακτηρίσει το θέμα επικίνδυνογια την δημόσια υγεία μετά από αυτοψία αρμοδίων αρχών υγείας και περιβάλλοντος που θα έπρεπε ήδη να έχει δρομολογήσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια, ώστε να είναι δυνατή η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος με ανάθεση εργασιών σε βάρος και για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.

Η πραγματικότητα σήμερα είναι αυτή που βλέπουμε. Μια πόλη που βρωμάει, γεμάτη προβλήματα, λακκούβες και μπαλώματα.Οι δημότες απαιτούν λύσεις και όχι απραξία και υποσχέσεις.

Γιώργος Οικονόμου

Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

Δημοτικός  Σύμβουλος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

 «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»