Τελειώνουν τα βάσανα- από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας περνά ο παιδικός σταθμός ΟΤ 328

  1. Νέος διώροφος δημοτικός παιδικός σταθμός στο Ο.Τ.328 προϋπολογισμού 1.57Ο.000€. συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Στα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής που φέρνει η Περιφέρεια Αττικής στις 13/10/2020 το 67ο θέμα είναι η σύναψη σύμβασης για τον νέο Παιδικό Σταθμό στα Πευκάκια και συγκεκριμένα στο ΟΤ 328. Όπως καλά καταλαβαίνει κανείς οι διαδικασίες έχουν πλέον δρομολογηθεί και φτάνουμε στο τέλος για την ανέγερση του.

Η προεργασία για την κατασκευή του παιδικού σταθμού είχε ξεκινήσει   από το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά και πλέον απομένει η κατασκευή του και εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθεί επί Δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά μέσα στο 2021

Θεωρούμε, ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, είναι ένα έργο που μπορεί να υλοποιηθεί, χωρίς να μας τρομάζει το ποσό που προϋπολογίζεται, αν σκεφτούμε ότι για τον πρόσφατα κατασκευασμένο βρεφονηπιακό σταθμό στα Πευκάκια δόθηκε έκπτωση της τάξεως του 45%. Που σημαίνει ότι αν ισχύσει ανάλογη έκπτωση, το έργο θα πραγματωθεί σχεδόν με τα μισά χρήματα (700.000 με 800.000€).

Ο χώρος δημιουργίας του σταθμού είναι ένα ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου που περικλείεται από τις οδούς Αγ. Βασιλείου, Φαιστού,  Σοφοκλή και Κάδμου.