Ο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ στην Β΄ Εθνική κατηγορία ανδρών στο ποδόσφαιρο σάλας

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό ταξίδι του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ με την ανδρική ομάδα στη κατηγορία της Β Εθνικής.

Ο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ ιδρύθηκε το 2007 και από τότε συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας με τις υποδομές του. Κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση σε πολλές από τις ηλικιακές κατηγορίες των ανωτέρω διοργανώσεων, πετυχαίνοντας τη συμμετοχή του σε 4 Final Four στις κατηγορίες των junior, των παμπαίδων και των παίδων!!!! Αποκορύφωμα ήταν η κατάκτηση της 2ης Πανελλήνιας θέσης στην κατηγορία των Εφήβων το 2016-2017 . Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι συμμετέχοντες αθλητές να επιτύχουν την έξτρα μοριοδότηση που δικαιούνταν σύμφωνα με το νόμο περί αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Από τη φετινή χρονιά συμμετέχει και στη Β΄ Εθνική κατηγορία ανδρών. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή πορεία στην κατηγορία και γιατί όχι και η άνοδος!!! Ο πρώτος αγώνας που έδωσε ήταν αγώνας κυπέλλου με την ομάδα της Σάμου όπου και προκρίθηκε με σκορ 14-2.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται ο κ. Κάτσαρης Αυγουστίνος MSc Φ.Α. και κάτοχος του διπλώματος UEFA B FUTSAL. Ενώ τη διοικητική ηγεσία έχει αναλάβει ο κ. Μαραγκός Γιάννης καθ. Φυσικής Αγωγής και κάτοχος διπλώματος UEFA A Ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ έχει διανύσει όλη αυτή την πορεία χωρίς να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από επιχορήγηση, ενώ πληρούσε όλες από το νόμο προϋποθέσεις!!!! Αυτό θα πρέπει να αλλάξει και η δημοτική Αρχή να σταθεί στηρίζοντας όλα τα αθλητικά σωματεία που προάγουν τον αθλητισμό στην πόλη μας, χωρίς εξαιρέσεις, όπως η προηγούμενη δημοτική Αρχή.