Σεμινάριο -Σεναριογραφίας από τον ΠΑΟΔΑΠ στο Πέτρινο «Σταύρος Κώτσης»

Διήμερο σεμινάριο με θέμα:  “Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου” διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, ώρες 10:30 – 15:30, στoΚτίριο «ΠΕΤΡΙΝΟ» στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης», πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη»)

Ένα ευσύνοπτο σεμινάριο που απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που ενδιαφέρονται να μυηθούν στις βασικές αρχές της τέχνης του σεναρίου και αποτελεί την αρχή και τη βάση, ώστε να συνειδητοποιήσουν κατά πόσον διαθέτουν το συγγραφικό χάρισμα.

Προσφέρεται επίσης ως ευκαιρία ενασχόλησης με την ευεργετική διαδικασία της γραπτής έκφρασης, μιας μορφής γόνιμης ασχολίας που προσφέρει μια νοητική και ψυχική διέξοδο, συμβάλλοντας αφενός στην κατανόηση των αισθημάτων μας και των σκέψεών μας, αφετέρου στην άμβλυνση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το αντίστοιχο υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Πολιτισμού λόγω της πανδημίας του Covid 19. Οι συμμετέχοντες, πλην του εισηγητή, οφείλουν να κάνουν χρήση μη ιατρικής μάσκας  καθ’όλη την διάρκεια των σεμιναρίων.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και οι θέσεις περιορισμένες (έως 30 άτομα).

Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email: paodap@agiaparaskevi.gr, έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14.00

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:2106002223 (σύνδεση με Γραφείο Προέδρου).

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10

10.15 – 10.30  Ώρα προσέλευσης

10.30 – 11.30 Βασικές αρχές