ΠΡΟΚΑΛΩ ….

Photo: aarconsultinggroup

Γράφει η Λένα Μαρκή

Είναι ανεδαφικό και συνάμα τραγελαφικό ένας πρώην δήμαρχος να πέφτει τόσο χαμηλά που να ψεύδεται και να συκοφαντεί εργαζόμενο. Βέβαια για το συγκεκριμένο άτομο είναι κάτι σύνηθες, αν αναλογιστούμε τα 5 πειθαρχικά και 1 ποινικό που «φόρτωσε» σε συγκεκριμένο υπάλληλο (αθωώθηκε σε ΟΛΑ!!! ) και τους κατινίστικους χαρακτηρισμούς στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για πρώην αντιδήμαρχό του κατά την 5ετή δημαρχιακή του θητεία. Ο λόγος για τον πρώην Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο που στην τελευταία ανακοίνωσή του γράφει: «Είναι πρώτη φορά που Δήμαρχος φτιάχνει «κλίκες» και την ίδια στιγμή κατηγορεί για «ταβάνια» νυχτερινών ωρών και υπερωριών, «ταβάνια» όπου φιγουράρει ο οδηγός του!».

Θα είμαι λιτή γιατί τον χρόνο μου τον ξοδεύω σε ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι. Ο συγκεκριμένος λοιπόν «οδηγός του δημάρχου» όσο έχει αυτή τη θέση (14 μήνες) εισέπραξε από υπερωρίες για τον Ιανουάριο 2020 = 206 €, Φεβρουάριο 2020 = 230€ και Μάρτιο 2020 = 97€ αποδεδειγμένα με έγγραφα από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου*. Ουδέποτε δε εισέπραξε καμία άλλη υπερωρία ή νυχτερινά παρότι αρκετές φορές εργάστηκε πέραν του ωραρίου του. Ο κ. Σταθόπουλος μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει ως πρώην δήμαρχος από τις υπηρεσίες του Δήμου.

ΠΡΟΚΑΛΩ λοιπόν τον κ. Σταθόπουλο

να παρουσιάσει δημόσια νόμιμα στοιχεία με τα «ταβάνια» που γράφει ότι πήρε ο οδηγός του Δημάρχου.

ΠΡΟΚΑΛΩ λοιπόν τον κ. Σταθόπουλο

να δημοσιοποιήσει πόσες υπερωρίες και νυχτερινά εισέπραξε ο εν λόγω εργαζόμενος όταν εκείνος ήταν δήμαρχος επί μια 5ετία.

Διαφορετικά

ΑΠΑΙΤΩ από τον κ. Σταθόπουλο

να ζητήσει δημόσια συγνώμη αν έχει βέβαια τα κότσια. Γιατί, αυτή τη στιγμή ο κ. Σταθόπουλος σπιλώνει την υπόληψη ενός οικογενειάρχη εργαζόμενου, γνωρίζοντας ότι είναι ψεύδη αυτά που διαδίδει και τον συκοφαντεί ανάμεσα στους συναδέλφους του δημιουργώντας μια στρεβλή εικόνα.

Να μιλήσουμε για αντικειμενικότητα

Έχω τονίσει πολλάκις ότι η άποψή μου εκφράζει εμένα και μόνο. Όπως επίσης ότι τα κείμενά μου έχουν την υπογραφή μου.

Το ότι τα άρθρα μου ενοχλούν κάποιους, πονάνε άλλους και δεν είναι σύμφωνα με τις απόψεις τους δεν σημαίνει ότι μπορούν να δίνουν χαρακτηρισμούς στο μέσο που τα φιλοξενεί. Οτιδήποτε γράφω είναι με στοιχεία που αποδεικνύονται και όχι εικασίες. Όσον αφορά τις κριτικές που ασκώ (ποτέ σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο) είναι η προσωπική μου άποψη σύμφωνα με τη λογική μου, την εμπειρία και τα βιώματά μου.

Το να βγαίνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΣΕΡΔΑΠ να χαρακτηρίζει το aparaskevi-images.gr ως «φερέφωνο του δημάρχου» εξαιτίας δικού μου άρθρου που φιλοξενήθηκε σε αυτό και να μου στερεί την αντικειμενικότητα των γραπτών μου, θυμίζει κάποιες άλλες εποχές που δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία. Το ότι είμαι σύζυγος του οδηγού του δημάρχου το θεωρώ τιμή μου και αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να κρίνω, να επικρίνω και να επιβραβεύω. Όσο και να επιθυμούν να με φιμώσουν δεν θα το καταφέρουν με όση χολή και να ρίχνουν. Δεν το κατάφεραν κάποιοι άλλοι που επί Δημαρχίας Σταθόπουλου έβαλαν την Αστυνομία να με πάρει τηλέφωνο στο σπίτι μου τα μεσάνυχτα για να κατεβάσω άρθρο που δεν τους βόλευε.

Γκεσταπίτικες τακτικές δεν με πτοούν.

Για όλα όσα λέγονται, διαδίδονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την οικογένειά μου επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

*Τα έγγραφα αυτά σήμερα παρουσιάστηκαν σε εργαζόμενους του Τμήματος Καθαριότητας που είχαν παραπλανηθεί (εσκεμμένα; ) και έμειναν έκπληκτοι. Οπότε κυρίες και κύριοι να γνωρίζετε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια …. Ποιος νομίζετε ότι έχασε και ποιος κέρδισε στην προκειμένη περίπτωση;