ΕΙΔΗΣΗ: Ειδική σύμβουλος λύνει τη συνεργασία της με τη δημοτική Αρχή Ζορμπά

Τη φωτογραφία αυτή ανήρτησε σήμερα η κ. Παπαδοπούλου με το σχόλιο: “Αυτοί ήμασταν και ο Σύλλογος Ζωόφιλων Αγ. Παρασκευής”

Η αποχώρηση είναι δεδομένη και πρωτοκολλημένη, χωρίς να έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστά τα αίτια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ειδική σύμβουλος κα Ελευθερία Παπαδοπούλου παρέδωσε σήμερα εγγράφως την παραίτησή της από τη θέση της ειδικής συμβούλου του Δημάρχου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της δεν θέλησε να αναφέρει τους λόγους, αλλά επιβεβαίωσε το γεγονός.

Η κ. Παπαδοπούλου, γνωστή κτηνίατρος στην Αγία Παρασκευή και πρώην αντιδήμαρχος Διοίκησης στην προηγούμενη θητεία του Βασίλη Ζορμπά, είχε οριστεί στις 24 Ιανουαρίου 2020 ως Ειδικός Συνεργάτης για την επικουρία του Δημάρχου σε θέματα Κτηνιατρικής, Προστασίας των ζώων, φαρμάκων & κτηνιατρικών εφαρμογών, καθώς και ασφάλειας τροφίμων κοινωνικών υποδομών του Δήμου.

Η μέχρι τώρα συμβολή της κ. Παπαδοπούλου στη διαχείριση των αδεσπότων στα όρια του Δήμου, στη δημιουργία μελετών και προτάσεων για χρηματοδότηση του προγράμματος αδεσπότων από την Περιφέρεια Αττικής υπήρξε σημαντικότατη.