Η πρώτη πανελλαδική δενδροφύτευση 8 Νοεμβρίου απο την ομάδα “We4All”

Οι μεγάλες αλλαγές στην ιστορία δεν έγιναν από ένα και μόνο άτομο αλλά από ομάδες ανθρώπων. Μπορεί να ξεκίνησαν από την έμπνευση ενός αλλά χρειάστηκε να αγαπήσει ο κόσμος την ιδέα και να την υποστηρίξει.

Σε δύσκολους καιρούς όπως είναι η περίοδος που διανύουμε, ως We4All δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Το περιβάλλον και η φύση γενικότερα δεν πατάει pause όπως οι οικονομίες του πλανήτη. Μπορεί πολλοί να θεωρούν πως η ρύπανση μειώθηκε κατά την καραντίνα του Μαρτίου, ωστόσο το πλαστικό και οι μάσκες που έχουμε χρησιμοποιήσει όλον αυτόν τον καιρό σίγουρα έχουν προκαλέσει μεγάλη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Για αυτό το λόγο την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιήσουμε κάτι ανατρεπτικό. Κάτι το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η πρώτη πανελλαδική δενδροφύτευση είναι γεγονός!

Όλοι µας αγοράζουµε ένα δενδρύλλιο ή οποιοδήποτε φυτό και το φυτεύουµε στο µπαλκόνι µας, στον κήπο µας, στο βουνό ή οπουδήποτε µπορούµε, δίνοντας έτσι πνοή και βοηθώντας στην ανάκαµψη του περιβάλλοντος. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/events/1009390229525331? active_tab=about

Θέλουμε ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ανθρώπους που θέλουν να ξανακάνουμε την Ελλάδα πράσινη.

Αυτοί είστε εσείς! Σας θέλουμε μαζί μας!

Με εκτίµηση,

Η οµάδα της We4All