Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής για την 47η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής τιμώντας την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου καλεί τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την πάλη μας απέναντι στην πολιτική που και σήμερα θυσιάζει και μέσα στην πανδημία τις ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας, που απαξιώνει τη ζωή και την υγεία των οικογενειών μας , που τσακίζει τα εργασιακά δικαιώματα μας για να κερδίζουν μια χούφτα παράσιτα.

   Τιμά μετην να μοιραστούν την Ενέργεια, τους δρόμους μεταφοράς των εμπορευμάτων και τις αγορές. Δε θα πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

   Τιμάμε το Πολυτεχνείο συνεχίζοντας επέτειο του Πολυτεχνείου ορθώνοντας το ανάστημά μας απέναντι στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε στην περιοχή. Δεν θα τους αφήσουμε να ρημάξουν τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας για να αναβαθμίσουν τα συμφέροντα των εταιριών που θέλουν ανυποχώρητα τον αγώνα για να κλείσουν αμερικανοι ΝΑΤΟικές βάσεις στη χώρα μας που σκορπούν το θάνατο στους λαούς της περιοχής μας, για να μη χύνουν τα παιδιά μας το αίμα τους για να υπερασπίζουν ξένα συμφέροντα σε κάθε γωνιά του πλανήτη μακριά από τη χώρα μας.

   Τιμάμε το Πολυτεχνείο επαγρυπνώντας απέναντι στους , σε όσους χύνουν το φασιστικό τους δηλητήριο και αποκαλύπτουμε τορόλο τους γ α στηριχθεί το σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Δίνουμε μαχητική απάντηση στο νεντεινόμενο αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης .. Κανένας νόμος ,κανένα διάταγμα δε θα σταματήσει την πάλη ενάντια στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας και τους μηχανισμούς που τους υπηρετούν, τις κυβερνήσεις, την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ.    Τιμά με την επέτειο με την πολύμορφησ υμμετοχή μας στον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικόεορτασμό παίρνοντας