Παρέμβαση εισαγγελέα για το κορωνοπάρτι του Βερβεσού

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί ή όχι τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα) κατά την ημέρα γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτελεί την απόλυτη πρόκληση καθώς ακούγεται και το σύνθημα: «Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και… Συνωστισμός!», δεν συνάδει με τις αυστηρές συστάσεις και τα μέτρα για την προστασία όλων από τον Covid-19. Ο ίδιος μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από συνεργάτες του, ο Δημήτρης Βερβεσός, υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι « δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» αναφέρει προσθέτοντας ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα!

«Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα» υποστηρίζει ακόμη, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι τον στοχοποίησαν.

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».