Καθορισμός αριθμού μαθητευομένων και σπουδαστών ΕΠΑΣ-ΕΠΑΛ-ΙΕΚ-Τάξη Μαθητείας-Μεταλ/κό έτος

Καθορισμός αριθμού μαθητευομένων και σπουδαστών δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ , Μεταλυκειακό Έτος, Τάξη Μαθητείας και ΙΕΚ).

7 -Παιδιά στην Αγία Παρασκευή βάσει της απόφασης “103/2020” μπορείτε να δείτε το ΦΕΚ στο τέλος . Καθορισμός αριθμού μαθητευομένων Με την υπ. αρίθμ. 47100/1176 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) –ΦΕΚ B 5139 – 19.11.2020– έχουμε τον καθορισμό του αριθμού των μαθητευομένων και σπουδαστών των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑ.Σ., ΕΠΑ.Λ. – Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας και ΙΕΚ), που δύνανται να πραγματοποιήσουν Μαθητεία σε φορείς του Δημοσίου Τομέα κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Οι Φορείς υποδοχής ανέρχονται στον αριθμό 209 και ο αριθμός μαθητευομένων και σπουδαστών ανέρχεται σε 4.808. Αναλυτικά η Κοινή Υπουργική Απόφαση

Αποφασίζουμε…

Τον καθορισμό του αριθμού των μαθητευομένων και σπουδαστών των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑ.Σ., ΕΠΑ.Λ. – Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας και ΙΕΚ), που δύνανται να πραγματοποιήσουν Μαθητεία σε φορείς του Δημοσίου Τομέα (φορείς υποδοχής) κατά το σχολικό έτος 2020-2021, μετά από προτάσεις των οικείων φορέων, οι οποίες έχουν κατατεθεί στην αρμόδια Υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ., Α.

Ο αριθμός των μαθητευομένων και σπουδαστών των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑ.Σ., ΕΠΑ.Λ. – Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας και ΙΕΚ), που δύνανται να πραγματοποιήσουν Μαθητεία σε φορείς του Δημοσίου Τομέα (φορείς υποδοχής) κατά το σχολικό έτος 2020-2021 ανέρχεται σε 4.808. Β.

Όλοι οι φορείς του Δημοσίου Τομέα (φορείς υποδοχής) πριν την αντιστοίχιση των μαθητευομένων σε θέσεις μαθητείας οφείλουν να έχουν εκδώσει τις σχετικές αποφάσεις δέσμευσης πίστωσης για τα έτη 2020-2021, ειδάλλως δεν είναι δυνατή η σύναψη σύμβασης μαθητείας από τις εκπαιδευτικές δομές. Γ.

Λήψη αρχείου