Το 3ο Σύστημα προσκόπων και ο Ερυθρός Σταυρός σε δράση βοήθειας για τη Στέγη Γερόντων

Οι Ανιχνευτές του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής (έφηβοι 15-17) στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιούν κάθε χρόνο εντάσσουν, και το στοιχείο του υπηρετείν. Η δράση προσφοράς δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε κι από αυτό το τετράμηνο καθώς δεδομένου των δύσκολων συνθηκών που διανύουμε ορισμένοι συνάνθρωποί μας, μας έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη. Σε συνεργασία, λοιπόν, με τον Ερυθρό Σταυρό Αγ. Παρασκευής θα μαζέψουμε είδη πρώτης ανάγκης για τη Στέγη Γερόντων του δήμου μας. Η δομή αυτή φιλοξενεί ηλικιωμένους συνδημότες μας. 
Γι’ αυτό, το Σάββατο 05/12/2020μεταξύ 17:00 και19:00 θα βρίσκονται στη λέσχη μας (Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1, κτήριο Προσκόπων) δύο από τους Ανιχνευτές που οργανώνουν τη δράση μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και θα σας περιμένουν με μεγάλη χαρά να συνδράμετε και εσείς όσο μπορείτε.
Οι ανάγκες της Στέγης είναι: 

  • Σε τρόφιμα (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, κονσέρβες τομάτας, λάδι, γάλατα, κρέατα, ζάχαρη κλπ)
  • Σε ένδυση (πετσέτες, νυχτικά, φανέλες, σεντόνια, κλπ)
  • Σε καθαριστικά (χλωρίνες, απορρυπαντικά κουζίνας και πλυντηρίου, χαρτί υγείας και κουζίνας, σαπούνια, οδοντόκρεμες κλπ)
  • Σε φάρμακα.

Είναι σημαντικό στις αντίξοες συνθήκες των εποχών που διανύουμε να μην ξεχνάμε να μένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας , να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση.

**Για την μετακίνησή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό 4 για παροχή βοήθειας και να υποδείξετε το επισυναπτόμενο άρθρο.
Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε!