Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση στήριξης της “Εστίας Κοριτσιού η Φιλοθέη η Αθηναία” που διενήργησε το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αγ. Παρασκευής.

Με την ολοκλήρωσή της παραμονές Χριστουγέννων, αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αγ. Παρασκευής αποτελούμενη από την κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου – Πανάγου συντονίστρια της δράσης και από την κα Παππά Αδαμαντία ταμία του Π.Τ. Αγ. Παρασκευής, μέλη και οι δύο του Δ.Σ. επισκέφτηκε την Εστία Κοριτσιού για να παραδώσει τρόφιμα, γλυκίσματα, είδη καθαρισμού και υγιεινής στις υπεύθυνες του ιδρύματος.

Η αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον για τις ανάγκες που έχουν τόσον τα ιδρύματα που φιλοξενούν συνανθρώπουν μας αλλά και απλοί συνάνθρωποί μας, που έχουν ανάγκη,είναι τα στοιχεία εκείνα που κινητοποιούν την κοινωνία να εκφράσει το ενδιαφέρον της, την ανθρωπιά της και την στήριξή της πρός όλους όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ταυτόχρονα δε, είναι και δείγμα υψηλού πολιτισμού σε μια εποχή όπου σχεδόν το σύνολο όλων μας έχει ανάγκες και προβλήματα να αντιμετωπίσει. Αυτό καθιστά σημαντικότερη την οποιαδήποτε δωρεά, αφού γίνεται με αγάπη και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όσων βοήθησαν.

Ήταν αδύνατον το Π.Τ. του Ε.Ε.Σ στην Αγ. Παρασκευή, να μην νοιαστεί για τις ανάγκες της Εστίας Κοριτσιού που φιλοξενεί 20 περίπου κοριτσάκια, τα οποία στερούνται βασικά είδη, για μια αξιοπρεπή διαβίωσή τους στο Ίδρυμα.

Άλλωστε, μέρες Χριστουγέννων και εορταστικές μέρες διανύουμε κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω, για να δείξουμε εμπράκτως το ενδιαφέρον μας, και να δώσουμε μια γιορτινή νότα χαράς στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσοι συνέδραμαν με τις όποιες δυνάμεις τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Π.Τ. / Ε.Ε.Σ. για στήριξη της Εστίας Κοριτσιού.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη στην κα Πανταζή Πρόεδρο του ιδρύματος και σε όλους όσοι μοχθούν να βοηθήσουν τα κορίτσια, στα δε κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα κάθε χαρά και καλοτυχία στην ζωή τους.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία για όλους!

Το Δ.Σ. του Π.Τ.Ε.Ε.Σ. Αγ. Παρασκευής.