9 χρόνια APimages με Μαχητική – Ανεξάρτητη – Αποκαλυπτική Ενημέρωση

Ολοκληρώθηκαν 9 χρόνια ύπαρξης του aparaskevi-images.gr με συνέπεια για τη δική σας ενημέρωση, με αγάπη και σεβασμό προς τους αναγνώστες μας.

Το aparaskevi-images.gr γεννήθηκε μέσα στην εποχή της κρίσης και άντεξε σε όλα τα «χτυπήματα». Επί εννέα χρόνια καταγράφει με νηφαλιότητα και μαχητικότητα τα γεγονότα.

Παραμένουμε πιστοί σε όσα είχαμε υποσχεθεί, δηλαδή την έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωσή σας και εσείς μας περιβάλλετε με την εκτίμηση σας.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν περιοριστήκαμε σ’ ένα πληκτρολόγιο αντιγράφοντας ειδήσεις. Τρέξαμε να φέρουμε εμείς τις ειδήσεις. Πετύχαμε το aparaskevi-images.gr να περάσει κι έξω από τα σύνορα της πόλης και να γίνει γνωστό στο Χαλάνδρι, το Γέρακα, την Παλλήνη, το Χολαργό-Παπάγο και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Το στίγμα μας έφτασε μέχρι την Γαλλία (Saint Brieuc), την Κύπρο και  την Αμερική. Σημειώσαμε μεγάλες επιτυχίες, μας πρόσεξαν μεγάλα πανελλαδικής εμβέλειας sites και αναδημοσίευσαν ειδήσεις και άρθρα μας. Ρεπορτάζ και εικόνες μας προβλήθηκαν από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Γίναμε χορηγοί επικοινωνίας σε σημαντικές εκδηλώσεις που τράβηξαν την προσοχή πανελλαδικά και προσέλκυσαν στην πόλη μας γνωστά ονόματα της Ελληνικής κοινωνίας.

Βρεθήκαμε πρώτοι ανάμεσα στα τοπικά και υπερτοπικά sites και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας μέσα στην εποχή του κορωνοϊού και του lockdown.

Γίναμε μέλος στο Μητρώο Online Media (Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης) της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε ολόθερμα τους αναγνώστες μας που μας οδήγησαν στην πρώτη θέση, που μας έστειλαν μηνύματα με τους προβληματισμούς και τα παράπονά τους. Τη σοβαρότητά μας εκτιμήσαν και μέρα με την μέρα προστίθενται στην ήδη μεγάλη παρέα μας στο Facebook και στο Twitter.

Μας εμπιστεύτηκαν και εξακολουθούν να το κάνουν πολλοί επαγγελματίες του Δήμου, τους ευχαριστούμε και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε εδώ για να τους στηρίζουμε.

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο μονοπάτι της αλήθειας, με όποιο τίμημα. Με αντικειμενικότητα, σοβαρότητα και συνέπεια.

9 χρόνια μάχιμης πορείας και έγκυρης ενημέρωσης.

9 χρόνια κινούμαστε με κανόνες Δικαίου και Δημοκρατίας. Είμαστε ξεκάθαροι!

Αγαπητοί αναγνώστες

Η Διεύθυνση, οι Συντάκτες, η ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης του

aparaskevi-images.gr

θα είμαστε δίπλα σας και σας θέλουμε κοντά μας!