Γιάννης Σερκεδάκης: Φωτεινότερο το μέλλον του ελληνικού τένις

Με την ολοκλήρωση του μητρώου 150 σωματεία συμμετείχαν στη διαδικασία που όρισε η Γ.Γ.Α. στα πλαίσια της επιβεβλημένης  αθλητικής μεταρρύθμισης που συντελείται με την εγγραφή τους στο μητρώο της.

 Ήρθε η ώρα για όλους εμάς, που πιστεύουν σε ένα καλύτερο, φωτεινότερό, πλουσιότερο μέλλον για το τένις στη χώρα μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση της νέας εποχής, στο όνομα των παιδιών μας στο όνομα των ακούραστων προπονητών, των διοικήσεων των συλλόγων που αγωνιούν για την μετά COVID  εποχή και αναζητούν και θέλουν να δουν το άθλημα μας να αναπτύσσεται σωστά με σεβασμό προς το μέλλον.
 
Εδώ και πολλά χρόνια πίστευα ότι με ένα συνεκτικό πενταετές σχέδιο το ελληνικό τένις μπορεί να αναπτυχθεί σε παγκόσμια κλίμακα!
Ευτυχώς το κατάφεραν από μόνοι τους οι δυο διακεκριμένοι αθλητές μας!
Εμείς έχουμε χρέος να οργανώσουμε σωστά αυτό που μας κληροδοτούν με τόσο κόπο!

Έχουμε συγκεκριμένο όραμα για το άθλημα, μεγάλη όρεξη για σκληρή δουλειά, θέληση και αποφασιστικότητα για να προχωρήσουμε το τένις μπροστά!

 Η στροφή στο ελληνικό τένις αφορά αυτούς που έχουν κάτι να πουν, αυτούς που η προσφορά τους και η παρουσία τους στο τένις είναι συνεχής και αδιάλειπτη,  που η ενασχόλησή τους με το κοινό του τένις είναι διαχρονική και όχι αποσπασματική.
Ήμασταν και είμαστε εδώ.
Είμαστε παρόντες για να βοηθήσουμε τα σωματεία και να διαμορφώσουμε μαζί ένα ευρύτερο πλαίσιο για την ανάπτυξη του Ελληνικού τένις.

Εδώ και πολύ καιρό, σταθερά και αταλάντευτα έγραφα ότι:
«Νέα εποχή, των νέων οριζόντων, των νέων ονείρων, των νέων προοπτικών, για το σήμερα και το αύριο του αθλητικού γίγνεσθαι, ξεκινάει με αφετηρία το σήμερα, δηλαδή το γενάσθαι τώρα και με νέα πορεία τη μεγάλη και δυναμική διαδρομή ως το αύριο του μέλλοντος μας, με δομικό οργανωτικό υπόστρωμα την εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ
Και να που τα σωματεία στην πλειοψηφία τους τίμησαν τις παροτρύνσεις.

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς στην άκρη και να συνεισφέρουμε όλοι στον κόσμο των κοινών του τένις.
Προχωράμε όλοι μαζί!

Σεβόμαστε το παρελθόν αλλά τιμούμε και υπηρετούμε το μέλλον!
Μαζί δυνατά, και αποτελεσματικά, δημιουργούμε την νέα εποχή στην αντισφαίριση.
Μια νέα εποχή, με νέους ορίζοντες, νέες προοπτικές, νέες ιδέες για τη νέα γενιά του αύριο.
Δεν μας περισσεύει κανείς!

Προχωράμε δημιουργικά και ενωτικά για την στροφή στο τένις, για την μεγάλη αλλαγή! Η πρόκληση είναι μεγάλη. Και εγώ, με τη σειρά μου, σας καλώ να με υποστηρίξετε.
Σας καλώ να έρθετε μαζί μου, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για το καλό του αθλήματος.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ
ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΟΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Α.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ