Δράση «Ομάδας Εθελοντών Νεολαίας» 24/1-Δενδροφύτευση και καθαρισμός στα Πευκάκια

Με μεγάλη συμμετοχή των Νέων μας, διεξάχθηκε η δράση της νεοσύστατης «Ομάδας Εθελοντών Νεολαίας» του Δήμου Αγίας Παρασκευής στις 24 Ιανουαρίου, δενδροφύτευση και καθαρισμός στο Αθλητικο κέντρο στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής, με τη συνεργασία της We4All που ξεκίνησε την «Επιχείρηση Πράσινη Αττική».

Οι «πρώτοι» 20 συμμετέχοντες της Ομάδας Εθελοντών Νεολαίας μας μαζί με την υποστήριξη και καθοδήγηση της περιβαλλοντικής οργάνωσης We4All που την εκπροσωπούσε ο συνδημότης μας Φιλώτας Νιάρχος και την στήριξη της Αντιδημάρχου Πρασίνου Ελένης Δάβαρη και του Συλλόγου Πευκακίων «Αναγέννηση». Συμμετείχαν 35 άτομα.

Παρόντες ήταν ο ΓΓ του δήμου μας Μιλτιάδης Κύρκος, ο Κώστας Γουργούλης (Αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ) κάτοικος της περιοχής και ο δημοτικός σύμβουλος και ΓΓ του ΔΣ Δημήτρης Ρέγας.
 Φυτεύτηκαν 20 δάφνες, πικροδάφνες και χαρουπιές στην κεντρική είσοδο της οδού Επαμεινώνδα και 5 κυπαρίσσια ενώ μαζεύτηκαν 10 σακούλες με απορρίμματα και απομακρύνθηκαν περιττά αντικείμενα.

Ευχαριστούμε όλους για την ανιδιοτελή προσφορά τους!

Η δράση θα προβληθεί στο δελτίο ECO NEWS στο MEGA channel στις 1/2.

Δίνουμε ραντεβού στην επόμενη δράση της Αντιδημαρχίας Νεολαίας και της Ομάδας Εθελοντών Νεολαίας, με συμμετοχή σας στο mail του Αντιδημάρχου Νεολαίας Νίκου Ζόμπολα, n.zompolas@agiaparaskevi.gr.

Να σημειώσουμε ότι εντός των προσεχών ημερών θα προστεθεί στο portal του δήμου, εφαρμογή «Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας» στην οποία θα μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή για όλες τις δράσεις και να ενημερώνεστε!

Αντιδήμαρχος Νεολαίας
Αγίας Παρασκευής
Νίκος Ζόμπολας