Ενημέρωση Δήμου Αγίας Παρασκευής για επικοινωνία με ΔΕΔΔΗΕ

Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί εργασίες αποκατάστασης από νωρίς το πρωί στην Αγία Παρασκευή σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Η επικοινωνία μας με την ΔΕΔΔΗΕ από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκαν οι διακοπές ηλεκτρικού ήταν άμεση, ζητώντας να επέμβει στην Αγία Παρασκευή για την αποκατάσταση του προβλήματος. Η ανταπόκριση της ΔΕΔΔΗΕ όπως προκύπτει, δεν μπορεί να καλύψει άμεσα το σύνολο των αιτημάτων. Παρ’ όλα αυτά τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ δουλεύουν ακατάπαυστα παράλληλα με τα συνεργεία του Δήμου μας.

Η ηλεκτροδότηση ήδη έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει ακόμη για πολλά νοικοκυριά στην Αγία Παρασκευή.

Διαβεβαιώ τους συμπολίτες μας ότι ο μηχανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής δεν έχει εφησυχάσει λεπτό στις δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Πράττουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και είναι αδιανόητο η αγωνιώδης προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, που βρίσκονται στο δρόμο νύχτα – μέρα προσφέροντας το καλύτερο δυνατό για την πόλη, να αποτελεί προϊόν αυτοπροβολής και δημαγωγίας για ορισμένους που «συμπάσχουν» από τον καναπέ του σπιτιού τους.