Εξωραιστικός σύλλογος “Άγιος Ιωάννης”: Το Δημαρχείο πρέπει να μας ενώνει όλους

Ο Σύλλογός μας παρακολουθεί με ανησυχία τα τελευταία γεγονότα αλλά και τις διάφορες ανακοινώσεις, σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τις εργασίες για την ανέγερση του Δημαρχείου της πόλης, στη θέση που έχει απαλλοτριωθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, για το σκοπό αυτό.

Ο Σύλλογός μας αισθάνθηκε μεγάλη ικανοποίηση όταν πληροφορήθηκε ότι, επιτέλους, ευοδώθηκε η επιθυμία του και των κατοίκων αλλά και η προσπάθεια που καταβλήθηκε από πολλές Δημοτικές Αρχές προς την κατεύθυνση αυτή. Θεωρούμε ότι είναι ένα έργο που θα λύσει πολλά και σημαντικά χρονίζοντα προβλήματα της πόλης, μια διεκδίκηση δεκάδων ετών και με δεδομένο ότι η Αγία Παρασκευή είναι η μοναδική πόλη της Αττικής που στερείται ιδιόκτητου Δημαρχείου.

Για αυτούς τους λόγους ο Σύλλογός μας και οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής κάνουν θερμή έκκληση και παρακαλούν όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις να μην παρεμποδίζουν την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του Δημαρχείου με την προβολή ήσσονος σημασίας θεμάτων, που εύκολα διορθώνονται, αλλά όλοι μαζί, ενωμένοι, να συμφωνήσουν στην επίσπευση της ανεγέρσεως του Δημαρχιακού Μεγάρου, κόσμημα της πόλης μας, αποδεικνύοντας έτσι και την πραγματική τους αγάπη για την Αγία Παρασκευή.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ