Ελεύθερο ασύρματο δίκτυο “WiFi” σε σημεία της πόλης στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχώρησε επιτυχώς στην εγκατάσταση ασύρματου δικτύου με το Πρόγραμμα WiFi4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είναι ένας από τους Ευρωπαϊκούς Δήμους που έλαβαν το κουπόνι WiFi4EU για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου σε σημεία της πόλης με παροχή ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο για όλους του πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου.

Τι είναι το WiFi4EU;

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα WiFi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, προχώρησε στην εγκατάσταση 29 ασύρματων σημείων σύνδεσης WIFI4EU στις παρακάτω περιοχές:

  1. Πλατεία Αγίας Παρασκευής
  2. Αθλητικό Κέντρο οδού Νότου (εγκαταστάσεις ΠΑΟΔΑΠ)
  3. Πάρκο Σταύρος Κώτσης
  4. Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής
  5. Κτίριο Διεύθυνσης Πολεοδομίας Αγίας Παρασκευής

O Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για την επέκταση του δικτύου Wi-Fi ώστε να παρέχει στους δημότες, ελεύθερο δίκτυο και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας.

Δείτε εδώ το χάρτη με τα σημεία: http://bit.ly/3iLj3Mt