Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στην εκπομπή “Διάλογος με την Αυτοδιοίκηση”-χειμαρρώδεις όπως ποτέ (VD)

Στην εκπομπή «Διάλογο με την Αυτοδιοίκηση» και στην Φωτεινή Βρύνα μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο κύριος Βασίλειος Ζορμπάς.

Απάντησε σε πολλές ερωτήσεις  που του έγιναν και ταυτόχρονα  και σε δημότες που έπαιρναν τηλέφωνο στην εκπομπή και ρωτούσαν.

Έδωσε απαντήσεις για την Κεντρική Πλατεία και ορισμένες ακόμη αλλαγές που πρόκειται να γίνουν. Για το “Σταύρος Κώτσης” (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη). Για την οδό Ειρήνης. Για το Δημαρχείο. Για τους παιδικούς σταθμούς. Για την καθαριότητα και μάλιστα είπε και κάποια έκπληξη στον αέρα για τους εργαζόμενους που δουλεύουν στο τομέα αυτό. Για την κακοκαιρία ΜΗΔΕΙΑ. Για  τα αδέσποτα. Για τα 23 στρέμματα στα Πευκάκια τονίζοντας ότι θα το παρουσιάσει σε λίγες ημέρες στο κοινό  το σχέδιο για την ανάπλαση τους ως αθλητικό χώρο. Για το κολυμβητήριο. Για του εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς δείτε τι είπε. Μίλησε επίσης για την πανδημία τον covid-19 ως γιατρός. Και πολλά άλλα και ενδιαφέροντα αξίζει να ακούσετε την συνέντευξη. Στο τέλος αναφέρθηκε και στην οδό Ηπείρου, ποια είναι η σκέψη του για παρέμβαση άμεσα.