Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου στην Κυπαρισσία – Σκληρές εικόνες (VD)

Είναι η στιγμή που ο 72χρονος άνδρας αφαιρεί εν ψυχρώ την ζωή του ιδιοκτήτη του καταστήματος τηλεπικοινωνιών στην Κυπαρισσία

Το Mega εξασφάλισε το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει όλα όσα συνέβησαν μέσα στο μαγαζί και τη στιγμή που ο δράστης σηκώνει το χέρι και στοχεύει στον άτυχο υπάλληλο τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Στις εικόνες, φαίνεται ο δράστης να μπαίνει στο κατάστημα, κρατώντας το όπλο – όπως είχε προειδοποιήσει νωρίτερα τον άτυχο 39χρονο.

Φτάνει στον πάγκο, πίσω από τον οποίο βρίσκεται το θύμα του, το οποίο φαίνεται να μην κινείται παρά τη θέα του όπλου. Πηγαίνει στο πλάι για να είναι σίγουρος οτι έχει «καθαρό» πεδίο και στο σημείο αυτό οι δύο άνδρες φαίνονται να έχουν ένα σύντομο διάλογο πριν την χαριστική βολή.

Υπενθυμίζεται οτι ο 72χρονος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψή του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους 170 ευρώ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του, όπως και έπραξε.

Μέσα στο μαγαζί εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Σύμφωνα με το Mega, o 72χρονος χωρίς να πει κουβέντα κινήθηκε προς τον υπάλληλο γρήγορα και τον πυροβόλησε εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Το Mega εξασφάλισε το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει όλα όσα συνέβησαν.