Πόσα χρόνια θέλατε κ. πρώην Δήμαρχε για να αναμορφώσετε δύο προαύλια; Ερώτηση Δημάρχου Ζορμπά προς Γ. Σταθόπουλο

Το επίμαχο σχόλιο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοικούσας παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

Τα τελευταία δύο χρόνια, από την ημέρα δηλαδή που ο Βασίλης Ζορμπάς επέστρεψε στο Δημαρχιακό θώκο, όλοι οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής έχουν γίνει μάρτυρες των προσπαθειών του πρώην Δημάρχου να οικειοποιηθεί τα έργα που γίνονται στην πόλη μας.

Μετά από κάθε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, για την ολοκλήρωση κάποιου έργου, ο πρώην Δήμαρχος προσπαθεί με… παρεμβάσεις του στο διαδίκτυο να τονίσει με κάθε τρόπο (και μάλιστα τις περισσότερες φορές με περισσή αγένεια) ότι το έργο του… ανήκει.

Ότι ξεκίνησε επί ημερών του, ότι δημοπρατήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του, ότι το φαντασιώθηκε όταν ήταν Δήμαρχος κ.ο.κ.

Επειδή η τακτική αυτή του πρώην Δημάρχου έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική και γραφική, εμείς από τη μεριά μας, ως Δημοτική Αρχή έχουμε να του θέσουμε ένα και μόνο ερώτημα.

Πόσα χρόνια χρειαζόσασταν  για να ολοκληρώσετε ένα έργο;

Πριν από λίγη ώρα ο εν λόγω Δημοτικός Σύμβουλος με σχόλιό του στο Facebook του Δήμου μας, στην είδηση για την αναμόρφωση των προαυλίων του 1ου και του 8ου Δημοτικού σχολείου, επέπληξε τον Δήμο ότι στην είδηση δεν αναφέρεται ότι η δημοπράτηση του έργου έγινε επί ημερών του, ωσάν το ποιος δημοπράτησε το έργο είναι πιο σημαντικό από την ίδια την κατασκευή του και τη χρήση του από τους μικρούς μας μαθητές. 

Πέντε ολόκληρα χρόνια είχατε  να ολοκληρώσετε ένα αντίστοιχο έργο και δεν τα καταφέρατε.

Πόσα χρόνια χρειάζεστε δηλαδή για την αναμόρφωση δύο προαυλίων;

Η θητεία σας ήταν  η μεγαλύτερη στα χρονικά. Κανείς άλλος Δήμαρχος σε μία και μόνο θητεία δεν άσκησε εξουσία για πέντε ολόκληρα χρόνια. Και εσείς σε πέντε ολόκληρα χρόνια μας λέτε από μόνος σας ότι δεν προλάβατε να ολοκληρώσετε τα έργα που διαχειριστήκαμε και φέραμε εις πέρας εμείς σε ενάμιση χρόνο.

Ο λόγος της τακτικής σας αυτής είναι γνωστός και προφανής.

Εσείς από τη μεριά σας θέλετε να κερδίσετε εντυπώσεις για το ανύπαρκτο έργο σας το οποίο αφήσατε, εγκαταλείποντας τον Δημαρχιακό θώκο μετά την ετυμηγορία των πολιτών της Αγίας Παρασκευής.  Και όπως φαίνεται είστε αποφασισμένος να το πράξετε με κάθε τρόπο.

Εμείς από τη μεριά μας είμαστε αποφασισμένοι να βγει κερδισμένη η Αγία Παρασκευή. Και είμαστε αποφασισμένοι να το πράξουμε με κάθε τρόπο.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”