Πήρε ΦΕΚ η παράταση των 36.500 συμβασιούχων Κοινωφελούς Εργασίας

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τη Μ. Δευτέρα η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την παράταση του τρέχοντος Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας   Ειδικότερα, με αυτήν επέρχονται οι εξής δύο τροποποιήσεις στην ΚΥΑ «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς Φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων Φορέων»: «

Άρθρο 1 Στο τέλος της παρ.3 του αρ.2 προστίθεται εδάφιο ως εξής:  “

Μετά το πέρας της ως άνω οκτάμηνης διάρκειας απασχόλησης, οι ωφελούμενοι συνεχίζουν να απασχολούνται για επιπλέον δύο (2) μήνες, υπό τους ίδιους όρους, οι οποίοι ορίζονται στη σχετική Δημόσια Πρόσκληση και στις ίδιες θέσεις ανά Φορέα και ειδικότητα, σε Δήμους, Περιφέρειες και λοιπά ΝΠΔΔ “. 

Άρθρο 2

Στην περίπτωση ωφελουμένων, των οποίων η σύμβασή τους έχει λήξει πριν την δημοσίευση της παρούσας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι τελευταίοι επανατοποθετούνται στις θέσεις τους από την έναρξη του αρ.1 της παρούσας, για όλο το χρονικό διάστημα της δίμηνης επέκτασης του Προγράμματος. »  

Μπορείτε να δείτε την ΚΥΑ στο Φ.Ε.Κ. Β’ 1712/26.4.2021