KM motorsport – Τα πάντα για το αυτοκίνητό σας (Service- ανταλλακτικά)

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΑ  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

KMmotorsport

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Σπάτων 28, Γέρακας  Τ.Κ. 153 44

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:   2110122912

Κυριάκος Αθανασίου: 6974346523

SERVICE

Στο Συνεργείο μας, το αυτοκίνητο σας το αντιμετωπίζουμε σαν δικό μας, είμαστε εδώ για να σας το ελέγξουμε, να σας συμβουλεύσουμε, να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση σε κάθε πρόβλημα και να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, με λυμένα όλα τα πιθανά προβλήματα που ίσως παρουσιάζει. Εγγύηση των παραπάνω αποτελούν, η πολυετή εμπειρίας μας στο service των αυτοκινήτων και ο έλεγχος μέσω του Ηλεκτρονικού Διαγνωστικού Ελέγχου ( Εγκέφαλος) παντός είδους βλαβών.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ –  ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ CARBON ENGINE GLEANING

Από σήμερα στο συνεργείο μας μπορείτε να κάνετε καθαρισμό του κινητήρα σας με το carbon engine cleaner….

Πώς λειτουργεί ο καθαρισμός…

Η διαδικασία καθαρισμού άνθρακα ( engine carbon cleaning ), χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ιζημάτων άνθρακα από τον χώρο εσωτερικής καύσης κάθε κινητήρα . Το μηχάνημα καθαρισμού άνθρακα χρησιμοποιεί αποσταγμένο νερό και μικρό ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας για την παραγωγή αερίου, υδρογόνου και οξυγόνου ( ΗΗΟ). Το υδρογόνο που παράγεται μαζί με το οξυγόνο εισέρχονται στον κινητήρα και εξέρχονται από το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (εξάτμιση), βοηθώντας στην απομάκρυνση της συσσώρευσης άνθρακα σε μορφή νερού.

Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος ποτέ δεν θα βλάψει τα εξαρτήματα του κινητήρα σας ούτε θα παράγει περιβαλλοντικά απόβλητα ή επιβλαβή αέρια για την υγεία από την εξάτμιση κατά την διαδικασία καθαρισμού.

Διαδικασία καθαρισμού :

  • Εισαγωγή υδρογόνου και οξυγόνου στο σύστημα τροφοδοσίας
  • Καύση του υδρογόνου και οξυγόνου μαζί με το καύσιμο. (βενζίνη , πετρέλαιο , υγραέριο)
  • Απομάκρυνση άνθρακα από τον κινητήρα από την εξάτμιση σε μορφή νερού.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 2110122912

DIESEL Service: Η πολύχρονη εμπειρία μας και στη συντήρηση των αυτοκινήτων diesel, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη διάγνωση, επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των απαιτήσεων των οχημάτων Diesel.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ   

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Η BRC είναι σήμερα η ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως στην παραγωγή και εμπορία ΚΙΤ υγραερίου και φυσικού αερίου και είναι παρούσα σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως. Η παραγωγή της BRC μπορεί να καλύψει από αυτοκίνητα με σύστημα καρμπιρατέρ μέχρι και αυτοκίνητα τε­λευ­τα­ίας γενιάς με διάγνωση OBD. Είναι η μόνη εταιρία που παράγει το ΚΙΤ εξ ολοκλήρου στις εγκα­τα­στά­σεις της. Όλα τα προϊόντα BRC είναι συμβατά με το UNI EN ISO 9001:2000 και σέβονται τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ OFF ROAD

Είστε λάτρεις των extreme  διαδρομών, τότε έχουμε πολλά να πούμε.   Μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε και να μας ρωτήσετε για την βελτίωση της δυναμικής του αυτοκινήτου σας.

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Σε εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα για το αυτοκίνητο σας, σε πολύ φιλικές τιμές.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.